Zig si Wikki: Vaca (volumul 2). BeDe citit usor, nivelul 3 PDF

5/5
Autor: Nadja Spiegelman, Trade Loeffler
ISBN: 9789731499819
Editura: Gama
Vezi cartea Zig si Wikki: Vaca (volumul 2). BeDe citit usor, nivelul 3 PDF scrisa de autorul Nadja Spiegelman, Trade Loeffler in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in mai 2021 de catre editura Gama in limba Romana, are 40 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

22.5 Lei
Pretul cartii Zig si Wikki: Vaca (volumul 2). BeDe citit usor, nivelul 3 este de aproximativ 22.5lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Zig si Wikki: Vaca (volumul 2). BeDe citit usor, nivelul 3

Cand prietenii extraterestri Zig si Wikki isi pierd nava spatiala pe Pamant, prietenia lor este serios pusa la incercare. Pentru a ajunge acasa, ei trebuie sa treaca printr-o ferma si printr-o… vaca, afland pe traseu o multime de lucruri interesante despre ecologie (si luandu-se la cearta). Povestea amuzanta, bazata pe informatii stiintifice, a Nadjei Spiegelman si a lui Trade Loeffler e plina de aventuri palpitante si informatii despre caca. Ce si-ar putea dori mai mult un tanar cititor?

Scriitoarea Nadja Spiegelman este fiica celebrului artist Art Spiegelman si a editoarei Françoise Mouly, art editor al revistei The New Yorker.

Cartea face parte din seria BeDe citit usor, o colectie de benzi desenate pentru cititori incepatori. Titlurile de la nivelul 3 sunt recomandate pentru clasele a II-a si a III-a si se caracterizeaza prin: – 800-1000 de cuvinte in propozitii lungi – poveste lunga, cu mai multe capitole – cadru larg, cu schimbari de timp si loc al actiunii.

Copiii adora benzile desenate! Ei sunt in mod natural atrasi de detaliile din imagini, care ii motiveazã sa citeasca cuvintele. Benzile desenate permit atat cititorilor incepatori, cat si celor mai reticenti sa se bucure de povesti complexe, cu un vocabular bogat. Cartea potrivita pentru copiii de 8-9 ani.

Din aceeasi colectie mai fac parte: – Ziua portocalie a lui Otto (volumul 1) – Zig si Wikki: Ceva mi-a mancat tema (volumul 1) – Ziua invers a lui Otto (volumul 2)

ISBN: 9789731499819

Carti scrise de Nadja Spiegelman, Trade Loeffler

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Nadja Spiegelman, Trade Loeffler sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Autor(i): Nadja Spiegelman, Trade Loeffler
Traducator(i):
Cod: 9789731499819
Editura: Gama
Limba: Romana
Anul aparitiei: mai 2021
Numar pagini: 40
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Nadja Spiegelman, Trade Loeffler. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in mai 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 22.5lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 40 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.