Zgomotul si furia PDF

5/5
Autor: William Faulkner
ISBN: 9786067108460
Editura: Art
Vezi cartea Zgomotul si furia PDF scrisa de autorul William Faulkner in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Art in limba Romana, are 352 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

28.5 Lei
Pretul cartii Zgomotul si furia este de aproximativ 28.5lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Zgomotul si furia

Un roman care completeaza lista capodoperelor lui Faulkner

in Zgomotul si furia, William Faulkner infatiseaza drama familiei Compson si da viata unora dintre cele mai frumoase personaje ale literaturii universale: rebela Caddy, Benjy copilul perpetuu, nevroticul Quentin, cinicul Jason si Dilsey, servitoarea de culoare, cel mai moral si uman personaj al acestui roman.

Povestea plina de taine a lui Faulkner, care se limpezeste si capata sens abia in ultimele pagini, nu evoca doar istoria unei familii tulburate, candva parte a aristocratiei, ci surprinde tot ce are mai profund Sudul American, captiv inca intr-un trecut de care nu se poate desprinde.

Romanul este considerat o capodopera, dincolo de rolul semnificativ pe care l-a jucat in cariera lui Faulkner, laureat al Premiului Nobel si unul dintre cei mai inovatori romancieri din istoria literaturii. Modern Libray a clasat Zgomotul si furia pe locul sase in Topul 100 al celor mai bune carti scrise in limba engleza in secolul XX.

„Citeste asta. E data dracului! E cea mai buna carte pe care o voi scrie vreodata.“ – William Faulkner

ISBN: 9786067108460

Carti scrise de William Faulkner

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre William Faulkner sau din categoria Literatura clasica.
Autor(i): William Faulkner
Traducator(i):
Cod: 9786067108460
Editura: Art
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 352
Coperta: Hardcover
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura clasica

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre William Faulkner. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 28.5lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 352 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.