Zen dincolo de mindfulness. Utilizarea budismului si a psihologiei moderne in practica transformarii PDF

5/5
Autor: Jules Shuzen Harris
ISBN: 9786066393607
Editura: For You
Vezi cartea Zen dincolo de mindfulness. Utilizarea budismului si a psihologiei moderne in practica transformarii PDF scrisa de autorul Jules Shuzen Harris in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura For You in limba Romana, are 192 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

37 Lei
Pretul cartii Zen dincolo de mindfulness. Utilizarea budismului si a psihologiei moderne in practica transformarii este de aproximativ 37lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Zen dincolo de mindfulness. Utilizarea budismului si a psihologiei moderne in practica transformarii

Autor(i): Jules Shuzen Harris
Traducator(i):
Cod: 9786066393607
Editura: For You
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 192
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Religie

Promisiunea pe care ne-o face budismul este ca ne vom simti desavarsiti si ca vom avea sentimentul de completitudine exact asa cum suntem – atat cand meditam, cat si cand ne ocupam de treburile zilnice, inclusiv in aspectele dificile ale vietii. Este o viziune frumoasa, dar si o misiune dificila, iar multi practicanti cauta scurtaturi in doua feluri:

  • alegerea unor forme de mindfulness care au pierdut legatura cu radacinile filosofice si etice ale budismului;
  • „ocolirea spiritualitatii”, adica evitarea sau reprimarea unor probleme sociale ori psihologice in favoarea unui calm superficial.

Maestrul Jules Shuzen Harris arata ca aceste provocari pot fi tratate prin combinarea meditatiei angajate cu studiul profund al modelelor psihologice budiste si cu tehnicile metodei de psihoterapie numite „Reuniunea mintii cu trupul”. Folosind aceasta abordare unica, practicantii pot face adevarata munca de trezire fara a nega viata emotionala si fara a pierde ceva din bogata gama de perspective oferite de psihologia budista si traditia practicii Zen.

Zen dincolo de mindfulness este un ghid practic pentru exersarea constientizarii spirituale, astfel incat sa pornim cu adevarat pe calea trezirii si iluminarii.

ISBN: 9786066393607

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Jules Shuzen Harris sau din categoria Religie.
Cartea a fost scrisa de catre Jules Shuzen Harris. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 37lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 192 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.