WOKE. Un ghid spre justitia sociala PDF

5/5
Autor: Titania McGrath
ISBN: 9786069682807
Editura: Lebada Neagra
Vezi cartea WOKE. Un ghid spre justitia sociala PDF scrisa de autorul Titania McGrath in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Lebada Neagra in limba Romana, are 162 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

33 Lei
Pretul cartii WOKE. Un ghid spre justitia sociala este de aproximativ 33lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat WOKE. Un ghid spre justitia sociala

Autor(i): Titania McGrath
Traducator(i):
Cod: 9786069682807
Editura: Lebada Neagra
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 162
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: stiinte umaniste

in Woke. Un ghid spre justitia sociala Titania McGrath demonstreaza cum toata lumea poate avea un rol in infaptuirea justitiei sociale. Ca ,,millennial icon” in fruntea activismului online, Titania isi ghideaza cititorii prin gama adesea uluitoare de terminologii si concepte care constituie „trezirea” secolului XXI. Potrivit dictionarului urban, „trezirea” inseamna : „Actul de a fi foarte pretentios cu privire la cat de mult iti pasa de o problema social”. Aceste idei noi lasa adesea nedumerit publicul larg, mai ales pe cei care nu citesc The Guardian.

,,A fi trezit” este de fapt mult mai usor decat cred oamenii. Dupa cum demonstreaza Titania, oricine poate fi activist. Adaugand pur si simplu un steag in culorile curcubeului la profilul tau de Facebook sau a-i atrage atentia unei persoane in varsta care nu intelege ce inseamna „non-binar”, poti schimba lumea in mai bine. intr-adevar, retelele sociale au facut acum posibil sa arati cat de virtuos esti fara a fi necesar sa faci absolut nimic.

Ghidul Titaniei va va ajuta, pas cu pas, sa deveniti persoana ,,trezita” de care aveti nevoie pentru a exista intr-o lume din ce in ce mai progresiva. intr-o maniera poate deranjanta, Titania va va explica de ce va inselati in privinta tuturor si va incerca sa va ajute sa ajungeti asemenea ei.

ISBN: 9786069682807

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Titania McGrath sau din categoria stiinte umaniste.
Cartea a fost scrisa de catre Titania McGrath. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 33lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 162 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.