Vindecat! Puterea sistemului imunitar si legatura minte-corp PDF

5/5
Autor: Dr. Jeffrey Rediger
ISBN: 9786067892710
Editura: Lifestyle
Vezi cartea Vindecat! Puterea sistemului imunitar si legatura minte-corp PDF scrisa de autorul Dr. Jeffrey Rediger in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Lifestyle in limba Romana, are 496 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

55 Lei
Pretul cartii Vindecat! Puterea sistemului imunitar si legatura minte-corp este de aproximativ 55lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Vindecat! Puterea sistemului imunitar si legatura minte-corp

Cand vine vorba de remisiunea spontana, scepticismul se manifesta din plin. Doctorii sunt invatati ca insanatosirile „miraculoase” sunt doar niste intamplari norocoase si, prin urmare, nu studiaza aceste cazuri si nici nu le iau in considerare atunci cand isi trateaza pacientii.
Iata insa ca dr. Jeffrey Rediger, un psihiatru renumit de la Harvard, a studiat vreme de 15 ani mii de cazuri de vindecare spontana din toata lumea, facand pionierat in folosirea instrumentelor stiintifice pentru investigarea insanatosirilor in urma unor boli incurabile. El a pornit de la ideea ca, daca vrem sa intelegem legatura dintre sanatatea noastra fizica si cea mintala, trebuie sa avem in vedere exceptiile, nu regulile.
Observand elementele comune ale pacientilor care au invins sortii potrivnici, dr. Rediger dezvaluie puterea imensa a sistemului imunitar uman si descifreaza secretele legaturii dintre minte si corp. in Vindecat, el explica rolul vital pe care il joaca nutritia in intarirea imunitatii si lupta cu bolile, aratand totodata cum stresul si traumele ne afecteaza sanatatea fizica.

ISBN: 9786067892710

Carti scrise de Dr. Jeffrey Rediger

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Dr. Jeffrey Rediger sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Dr. Jeffrey Rediger
Traducator(i):
Cod: 9786067892710
Editura: Lifestyle
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 496
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Dr. Jeffrey Rediger. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 55lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 496 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.