Vieti intretesute. Cum ne cladesc fungii lumile, ne schimba mintea si ne contureaza viitorul PDF

5/5
Autor: Merlin Sheldrake
ISBN: 9786067224634
Editura: Publica
Vezi cartea Vieti intretesute. Cum ne cladesc fungii lumile, ne schimba mintea si ne contureaza viitorul PDF scrisa de autorul Merlin Sheldrake in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Publica in limba Romana, are 528 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

69 Lei
Pretul cartii Vieti intretesute. Cum ne cladesc fungii lumile, ne schimba mintea si ne contureaza viitorul este de aproximativ 69lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Vieti intretesute. Cum ne cladesc fungii lumile, ne schimba mintea si ne contureaza viitorul

Autor(i): Merlin Sheldrake
Traducator(i):
Cod: 9786067224634
Editura: Publica
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 528
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: stiinta si tehnica

New York Times bestseller
Sunday Times bestseller

Castigatoarea premiului Royal Society Science Book
Castigatoarea premiului Wainwright
Castigatoarea premiului Nautilus Book Awards Grand Award
Castigatoarea premiului Council on Botanical and Horticultural Libraries Literature Award Winner
Castigatoarea premiului Guild of Food Writers, First Book Award Winner

British Book Awards Shortlist
Goodreads Choice Awards Finalist
Richard Jeffries Society Literary Prize Shortlist

Cand ne gandim la fungi, probabil ca ne vin in minte ciupercile. Dar acestea sunt doar rodul, asemenea fructelor dintr-un mar. Majoritatea fungilor traiesc ascunsi, insa alcatuiesc un regn extrem de divers de organisme, care sustine si hraneste aproape toate sistemele vii. Fungii ne ofera o cheie in intelegerea planetei pe care traim si a modurilor in care gandim, simtim si ne comportam.in Vieti intretesute, tanarul si sclipitorul biolog Merlin Sheldrake ne arata lumea din punct de vedere fungic, oferindu-ne o captivanta schimbare de perspectiva. Explorarea vie a lui Sheldrake ne duce de la drojdie pana la psihedelice, de la fungii care se intind pe kilometri intregi in subteran, fiind cele mai mari organisme de pe planeta, pana la cei care conecteaza plantele in retele complexe, cunoscute sub denumirea de „Wood Wide Web” si cei care se infiltreaza si manipuleaza corpurile insectelor cu o precizie devastatoare.Fungii ridica semne de intrebare asupra conceptelor noastre de individualitate si chiar de inteligenta. Sunt maestri metabolici, genereaza pamant si joaca un rol-cheie in majoritatea proceselor vietii. Ne pot schimba mintea, ne pot ajuta sa ne vindecam trupul, ba chiar ne pot ajuta sa remediem dezastrul ecologic. Cercetand fungii din punctul lor de vedere, Sheldrake ne dezvaluie modul in care aceste organisme extraordinare – si relatiile noastre cu ele – ne modifica intelegerea asupra modului in care functioneaza viata.

ISBN: 9786067224634

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Merlin Sheldrake sau din categoria stiinta si tehnica.
Cartea a fost scrisa de catre Merlin Sheldrake. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 69lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 528 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.