Vieti imaginare PDF

5/5
Autor: Marcel Schwob
ISBN: 9786069604021
Editura: Cartex
Vezi cartea Vieti imaginare PDF scrisa de autorul Marcel Schwob in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Cartex in limba Romana, are 120 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

19 Lei
Pretul cartii Vieti imaginare este de aproximativ 19lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Vieti imaginare

„Ideile oamenilor mari sunt patrimoniul comun al umanitatii; niciunul dintre ei nu poseda intr- adevar decat bizareriile proprii. Cartea care va descrie un om cu toate anomaliile sale va fi o opera de arta precum o stampa japoneza unde vezi pe vesnicie o rama micuta in lu­mina unei zile anume.“ Marcel Schwob
„Volumul “Vies imaginaires” cuprinde 23 de povesti ale unor vieti apocrife atribuite tot atator personaje si figuri mitologice cunoscute din Antichitate si din Evul Mediu, dar si unor corsari care cutreierau marile secolelor XVII – XVIII, asadar, practic, o galerie de unicate neraspunzand decat la o singura comanda: aceea a inspiratiei demiurgic-auctoriale. Bijuterii stilistice si imaginative, existente de-un dramatism spectral adeseori, aceste texte care nu depasesc cateva pagini fiecare au avut un impact puternic in istoria literaturii.“ Constantin Abaluta

ISBN: 9786069604021

Carti scrise de Marcel Schwob

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Marcel Schwob sau din categoria Literatura contemporana.
Autor(i): Marcel Schwob
Traducator(i):
Cod: 9786069604021
Editura: Cartex
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 120
Coperta: Hardcover
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Marcel Schwob. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 19lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 120 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.