Viata Sfintei Parascheva, pe intelesul copiilor PDF

5/5
Autor: Adrian Tanasescu-Vlas, Ljiljana Habjanović Đurović
ISBN: 9789731368184
Editura: Sophia
Vezi cartea Viata Sfintei Parascheva, pe intelesul copiilor PDF scrisa de autorul Adrian Tanasescu-Vlas, Ljiljana Habjanović Đurović in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in septembrie 2021 de catre editura Sophia in limba Romana, are 32 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

15 Lei
Pretul cartii Viata Sfintei Parascheva, pe intelesul copiilor este de aproximativ 15lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Viata Sfintei Parascheva, pe intelesul copiilor

Autor(i): Adrian Tanasescu-Vlas, Ljiljana Habjanović Đurović
Traducator(i):
Cod: 9789731368184
Editura: Sophia
Limba: Romana
Anul aparitiei: septembrie 2021
Numar pagini: 32
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie:

Cartea cunoscutei scriitoare Ljiljana Habjanovi? ?urovi? reuseste sa prezinte pe intelesul copiilor viata uneia dintre sfintele cele mai iubite din Romania, a carei binecuvantare s-a facut simtita de-a lungul veacurilor asupra atator generatii de credinciosi.
insotita de numeroase ilustratii atragatoare, aceasta carte este potrivita tuturor copiilor, de orice varsta, fie ei mai mici, fie mai mari, spre a le descoperi cu multa gingasie calea minunata a revarsarii harului si ocrotirii Cuvioasei Parascheva.

ISBN: 9789731368184

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Adrian Tanasescu-Vlas, Ljiljana Habjanović Đurović sau din categoria .
Cartea a fost scrisa de catre Adrian Tanasescu-Vlas, Ljiljana Habjanović Đurović. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in septembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 15lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 32 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.