Vene rare. O noua religie apare intre blocuri PDF

5/5
Autor: Flavius Ardelean
ISBN: 9786064312686
Editura: Nemira
Vezi cartea Vene rare. O noua religie apare intre blocuri PDF scrisa de autorul Flavius Ardelean in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Nemira in limba Romana, are 168 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

34.99 Lei
Pretul cartii Vene rare. O noua religie apare intre blocuri este de aproximativ 34.99lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Vene rare. O noua religie apare intre blocuri

Un miros pestilential se raspandeste brusc in camera unui scriitor si-i intrerupe lucrul la un nou roman, acaparandu-l cu totul. in incercarea de a gasi sursa acestuia, autorul descopera ca si ceilalti vecini au iesit la ferestre, cautand o explicatie. Moartea Grecului, canonizat pentru dogma pe care o impartasise, dar si pentru ca trupul sau neinsufletit pluteste, e doar inceputul: de aici incolo, un univers – recognoscibil si totusi inedit – se deschide, in si printre blocuri, in apartamente, deasupra parcarilor, in viscerele subsolurilor. Iar Rana Rece, Mata Oarba Atotvazatoare, Zeul de sub Biserica Invizibila, Vene Rare, Insii Incandescenti sunt doar cateva dintre personajele care desfasoara lumea aceasta hipnotizanta la picioarele cititorului.

ISBN: 9786064312686

Carti scrise de Flavius Ardelean

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Flavius Ardelean sau din categoria Literatura contemporana.
Autor(i): Flavius Ardelean
Traducator(i):
Cod: 9786064312686
Editura: Nemira
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 168
Coperta: Paperback
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Flavius Ardelean. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 34.99lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 168 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.