Vazand glasuri. O calatorie in lumea surzilor. Editia a II-a PDF

5/5
Autor: Oliver Sacks
ISBN: 9789735072834
Editura: Humanitas
Vezi cartea Vazand glasuri. O calatorie in lumea surzilor. Editia a II-a PDF scrisa de autorul Oliver Sacks in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Humanitas in limba Romana, are 240 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

35 Lei
Pretul cartii Vazand glasuri. O calatorie in lumea surzilor. Editia a II-a este de aproximativ 35lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Vazand glasuri. O calatorie in lumea surzilor. Editia a II-a

in martie 1988, la o universitate americana pentru surdomuti s-au declansat ample proteste: studentii nu cereau doar schimbarea rectorului, ci, in ultima instanta, acceptarea statutului lor aparte, greu de inteles pentru lumea din jur care aude.

Incitat de acest eveniment, Oliver Sacks intreprinde o cercetare a universului surzilor si a limbajului semnelor – un limbaj de o formidabila bogatie si plasticitate, posedand o gramatica proprie, a carei intelegere ne conduce spre cele mai profunde straturi ale gandirii.

Vazand glasuri e o carte revelatoare. Ne indeamna sa meditam asupra limbajului in genere si ne spune povestea emotionanta a unor oameni care sunt la fel ca noi, si totusi foarte diferiti. Ne apropie de esenta conditiei umane.

„Existenta unui limbaj vizual, cel al semnelor, precum si imbunatatirea evidenta a perceptiei si a inteligentei vizuale care insoteste insusirea acestuia ne arata ce potential bogat are creierul, potential pe care abia daca l-am fi putut banui, ne arata plasticitatea si resursele aproape nelimitate ale sistemului nervos, ale organismului uman, cand se confrunta cu noul si trebuie sa se adapteze.“ — Oliver Sacks

ISBN: 9789735072834

Carti scrise de Oliver Sacks

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Oliver Sacks sau din categoria stiinte umaniste.
Autor(i): Oliver Sacks
Traducator(i):
Cod: 9789735072834
Editura: Humanitas
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 240
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: stiinte umaniste

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Oliver Sacks. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 35lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 240 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.