Vanzari 2.0. Punct si de la capat PDF

5/5
Autor: Adrian Cioroianu
ISBN: 978-606-949-030-3
Editura: Evrika
Vezi cartea Vanzari 2.0. Punct si de la capat PDF scrisa de autorul Adrian Cioroianu in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2020 de catre editura Evrika in limba Romana, are 362 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

36 Lei
Pretul cartii Vanzari 2.0. Punct si de la capat este de aproximativ 36lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Vanzari 2.0. Punct si de la capat

„Cartea pe care o tineti in mana se numeste Vanzari 2.0. Punct si de la capat, iar titlul cartii spune tot. Situatia este de asa natura incat trebuie sa punem punct la felul in care lucram pana acum si sa o luam de la inceput. De la inceput, dar de la alt inceput, cu o noua abordare. Nu cu Vanzari 1.13.14, nu! Cu Vanzari 2.0!
intrebare. A facut cineva cursuri de Vanzari 2.0? Nu? Nimeni? Nici eu, multumesc. Nici Adrian Cioroianu si niciunul dintre autorii care au scris in aceasta carte. Cu toate astea, fiecare capitol al cartii este o ilustrare a acestei noi abordari, o abordare bazata totusi pe cunostintele teoretice si pe experienta practica pe care autorii cartii le-au acumulat pana acum si pe care le-au folosit si in vechiul sistem. Este ca atunci cand desfaci in bucati un autobuz LEGO, construit dupa schita producatorului, si cu aceleasi piese construiesti un avion dupa o schita care este doar in mintea ta. in vremuri complicate, mereu schimbatoare, nesigure si neclare suntem mereu pusi in situatia de a construi avioane din autobuze. Singuri, fiindca nu are cine sa ne invete.

Vanzari 2.0 este despre creativitate. Ca sa putem spune despre solutiile pe care le gasim pentru clientii nostri ca sunt creative, ele trebuie sa indeplineasca cateva criterii: sa fie deosebite de cele construite de alti vanzatori, sa aduca valoare, sa nu mai fi fost folosite in trecut de altii si sa indeplineasca noile nevoi ale clientilor.” – Viorel Tascau, iulie, 2020

ISBN: 978-606-949-030-3

Carti scrise de Adrian Cioroianu

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Adrian Cioroianu sau din categoria Afaceri si economie.
Autor(i): Adrian Cioroianu
Traducator(i):
Cod: 978-606-949-030-3
Editura: Evrika
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2020
Numar pagini: 362
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Afaceri si economie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Adrian Cioroianu. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2020. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 36lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 362 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.