Unde iti vei petrece vesnicia? – Vol. I+II PDF

5/5
Autor: Calin Torsan, Cosmin Manolache
ISBN: 9786069028308
Editura: Fractalia
Vezi cartea Unde iti vei petrece vesnicia? – Vol. I+II PDF scrisa de autorul Calin Torsan, Cosmin Manolache in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Fractalia in limba Romana, are 514 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

69.83 Lei
Pretul cartii Unde iti vei petrece vesnicia? – Vol. I+II este de aproximativ 69.83lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Unde iti vei petrece vesnicia? – Vol. I+II

Autor(i): Calin Torsan, Cosmin Manolache
Traducator(i):
Cod: 9786069028308
Editura: Fractalia
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 514
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: stiinte umaniste

Pe vremea cind exista ASPRO, la gala premiilor sale anuale exista un premiu pentru experiment literar, care mergea catre carti cu adevarat deosebite. Daca ar mai exista azi Asociatia cu pricina, fie-i tarina usoara, premiul pentru experiment pe funestul an 2020 ar merita sa ajunga la doua volume proaspat iesite la Editura frACTalia, sub titlul de reclama funerara „Unde iti vei petrece vesnicia”. Sint doua carti-obiect neobisnuite, excelent editate, negre, fireste, doldora de povesti de viata ornate din belsug cu ferpare de la rubrica „Decese” si impanate cu colaje dadaiste din cele mai ciudate tipuri de text.
Una, mai subtirica, e semnata de Calin Torsan. Cealalta, mai voluminoasa, de Cosmin Manolache: doi supravietuitori (alaturi de Ciprian Voicila) ai cvartetului de proza la Muzeul taranului Roman, scoala Vintila Mihailescu, care – alaturi de regretatul Sorin Stoica – dadeau lovitura acum vreo 20 de ani cu traznaile lor socio-antropologice. Cu o jucausenie underground, libere pina la cruzime, ele absorb cotidianul douamiist in maniera brevetata, cindva, de Experimentul Zaica (isi mai aduce aminte cineva de el? epoca noastra are memorie scurta…). Cvadragenari acum, baietii se intorc la locul faptelor, dezgropind si remixind trecutul cu povestile si experientele lor din ultimele decenii. Nu e numai copilaria, adolescenta si tineretea lor acolo, in acest urias ferpar total, ci o intreaga societate romaneasca post-orice, prinsa ca insectele in chihlimbarul umorului negru. De neratat. (Paul Cernat, critic literar).

ISBN: 9786069028308

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Calin Torsan, Cosmin Manolache sau din categoria stiinte umaniste.
Cartea a fost scrisa de catre Calin Torsan, Cosmin Manolache. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 69.83lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 514 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.