Unchiul meu trasnit. Vol. 3: Marele jaf al trenului PDF

5/5
Autor: Genac Osman Yavas
ISBN: 9786067961171
Editura: Galaxia Copiilor
Vezi cartea Unchiul meu trasnit. Vol. 3: Marele jaf al trenului PDF scrisa de autorul Genac Osman Yavas in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Galaxia Copiilor in limba Romana, are 64 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

29.9 Lei
Pretul cartii Unchiul meu trasnit. Vol. 3: Marele jaf al trenului este de aproximativ 29.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Unchiul meu trasnit. Vol. 3: Marele jaf al trenului

Marea literatura contemprana pentru micii cititoriA treia carte din miniseria „Unchiul meu trasnit” cuprinde nu una, ci zeci de aventuri imbinate cu maiestrie intr-o constructie literara plina de suspans si de umor.Cel mai trasnit unchi isi conduce de aceasta data nepoata intr-un periplu prin copilaria lui si a tatalui ei, in industria de film de la Hollywood, in culisele serviciilor de securitate de la banca, in cartierele pitoresti din Istanbul. Povestea curge domol, alearga sau chiar inoata odata cu eroii ei, traversand cei 698 de metri latime pe care ii are Bosforul in cea mai ingusta zona a sa. Bineinteles, Zebra, prietenul dungat al unchiului, nu lipseste din aceste peripetii, ba chiar le si provoaca pe multe dintre ele! O aparitie speciala este cea a unchiului Mehmet, care ii scoate pe cei doi prieteni trasniti dintr-o mare incurcatura si ii ofera autorului ocazia de a schita un portret emotionant.Miniseria „Unchiul meu trasnit” li se adreseaza cititorilor aflati la inceput de drum in lumea cartilor. isi pot incerca puterile parcurgand singuri povestea sau puteti trece impreuna prin ritualul lecturii. Un carusel de situatii cand absurde, cand caraghioase, cand palpitante, care de cele mai multe ori contin cate putin (mai mult) din fiecare ingredient – iata reteta de succes a unei carti de care cu greu iti vine sa te desparti. Datorita lui Genç Osman Yavas si ilustratiilor savuroase create de Nalan Alaca, lectura se transforma intr-o experienta incredibila.

ISBN: 9786067961171

Carti scrise de Genac Osman Yavas

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Genac Osman Yavas sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Autor(i): Genac Osman Yavas
Traducator(i):
Cod: 9786067961171
Editura: Galaxia Copiilor
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 64
Coperta: Paperback
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Genac Osman Yavas. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 29.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 64 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.