Un viitor care se potriveste trecutului PDF

5/5
Autor: Ioana serban
ISBN: 9786069801598
Editura: Vellant
Vezi cartea Un viitor care se potriveste trecutului PDF scrisa de autorul Ioana serban in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Vellant in limba Romana, are 92 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

39 Lei
Pretul cartii Un viitor care se potriveste trecutului este de aproximativ 39lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Un viitor care se potriveste trecutului

Vedeam o lume ca intr-o banda desenata noir-neon-sepia, plasata intr-un viitor destul de apropiat si marcata de, pe de-o parte, lux desantat ce permitea existenta unei fasii foarte inguste de middle-class, si, pe de alta parte, factiuni anarhice si convoaie de oameni care cauta un nou inceput (material, spiritual). Poemele sunt monologurile personajelor care populeaza aceasta lume. Nu-mi dau seama daca e o lume distopica, de fapt asta este una dintre intrebarile mele, daca nu cumva noi prin felul in care ne reprezentam lucrurile distorsionandu-le facem lumea sa alunece in distopie – oare procedam asa ca sa ne putem face dreptate? – Ioana Iuna serban, despre volumul ei de poezie.

ISBN: 9786069801598

Carti scrise de Ioana serban

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Ioana serban sau din categoria Literatura romana.
Autor(i): Ioana serban
Traducator(i):
Cod: 9786069801598
Editura: Vellant
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 92
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura romana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Ioana serban. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 39lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 92 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.