Un strop de intuneric (Vol. 1) PDF

5/5
Autor: Scarlett St. Clair
ISBN: 9786069519257
Editura: Leda
Vezi cartea Un strop de intuneric (Vol. 1) PDF scrisa de autorul Scarlett St. Clair in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Leda in limba Romana, are 384 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

47.5 Lei
Pretul cartii Un strop de intuneric (Vol. 1) este de aproximativ 47.5lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Un strop de intuneric (Vol. 1)

PERSEFONA ESTE ZEItA PRIMaVERII, iNSa NUMAI CU NUMELE. Adevarul este ca, atunci cand era doar o copila, florile se ofileau sub atingerea ei. Dupa ce se muta in Noua Atena, Persefona spera sa poata duce o viata modesta, deghizata intr-o jurnalista muritoare.

Hades, Zeul Mortii, si-a cladit in lumea oamenilor un adevarat imperiu al jocurilor de noroc, pe care se zvoneste ca nimeni nu le poate castiga.

Dupa o intalnire intamplatoare cu Hades, Persefona se trezeste prinsa intr-un contract imposibil cu Zeul Mortii: fie reuseste sa creeze viata in Lumea de Jos, fie isi va pierde libertatea pe vecie.

Totusi, acest pariu face mai mult decat sa dezvaluie esecul Persefonei ca zeita. in timp ce aceasta se straduieste sa isi recapete libertatea, dragostea ei pentru Zeul Mortii devine din ce in ce mai puternica – si, din nefericire, e imposibila.

ISBN: 9786069519257

Carti scrise de Scarlett St. Clair

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Scarlett St. Clair sau din categoria Fantasy si SF.
Autor(i): Scarlett St. Clair
Traducator(i):
Cod: 9786069519257
Editura: Leda
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 384
Coperta: Paperback
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Fantasy si SF

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Scarlett St. Clair. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 47.5lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 384 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.