Un adevar neplacut PDF

5/5
Autor: Cecilia Kang, Sheera Frenkel
ISBN: 9789734687954
Editura: Polirom
Citeste cartea Un adevar neplacut scrisa de Cecilia Kang, Sheera Frenkel, editura Polirom. Publicata in aprilie 2022, cartea in limba Romana are 376 pagini si poate fi achizitionata la pret mic din librarii online. Daca iti place sa rasfoiesti Un adevar neplacut, suntem convinsi ca o sa-ti placa si alte carti scrise de Cecilia Kang, Sheera Frenkel.

Pretul Recomandat

44.95 Lei
Pretul recomandat pentru cartea Un adevar neplacut este de aproximativ 44.95lei. Pretul poate varia in functie de promotiile diverselor librarii.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Un adevar neplacut

Bestseller The New York Times, in curs de ecranizare de catre HBO intr-un serial cu Claire Foy in rol principal

Cartea anului 2021 – Fortune, Foreign Affairs, The Times, Cosmopolitan

Candva una dintre povestile de succes din Silicon Valley, compania Facebook a fost afectata in ultimii ani de controverse si de crize. Se pare ca, in timp ce conecta oameni si organizatii din intreaga lume, gigantul tehnologic, incalcand principiul confidentialitatii, gestiona in mod fraudulos datele utilizatorilor si contribuia la raspandirea stirilor false in numele cresterii cu orice pret. Sub conducerea lui Mark Zuckerberg si a lui Sheryl Sandberg, cunoscuta retea de socializare a devenit mijlocul de comunicare preferat de cei care instiga la ura, de infractori si de regimurile corupte, cu urmari devastatoare pentru intreaga omenire. Plecand de la numeroase informatii obtinute in urma interviurilor cu fosti angajati si investitori ai companiei, jurnalistele Sheera Frenkel si Cecilia Kang ajung la o concluzie socanta: pasii gresiti facuti de Facebook in ultima perioada nu reprezinta o anomalie, ci o consecinta inevitabila a felului in care a fost gandita compania.

ISBN: 9789734687954

Carti scrise de Cecilia Kang, Sheera Frenkel

Vezi si alte carti scrise de Cecilia Kang, Sheera Frenkel sau din categoria Carte non-fictiune si Computere, retele si IT.
Autor(i): Cecilia Kang, Sheera Frenkel
Traducator(i):
Cod: 9789734687954
Editura: Polirom
Limba: Romana
Anul aparitiei: aprilie 2022
Numar pagini: 376
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Computere, retele si IT

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Cecilia Kang, Sheera Frenkel. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in aprilie 2022. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 44.95lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 376 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.