Umbre (Vol. 0.5) PDF

5/5
Autor: Jennifer L. Armentrout
ISBN: 9786069519172
Editura: Leda
Vezi cartea Umbre (Vol. 0.5) PDF scrisa de autorul Jennifer L. Armentrout in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Leda in limba Romana, are 208 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

29.9 Lei
Pretul cartii Umbre (Vol. 0.5) este de aproximativ 29.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Umbre (Vol. 0.5)

Ultimul lucru la care se astepta Dawson Black era Bethany Williams. Pentru un luxen ca el, o forma de viata extraterestra care traieste pe Pamant, fetele umane sunt… ei bine, o distractie. Dar cum luxenii trebuie sa-si pastreze secreta identitatea adevarata, sa se indragosteasca de o fata umana ar fi o nebunie. Periculoasa. Ispititoare. De netagaduit.

Bethany nu poate nega legatura creata instantaneu intre ea si Dawson. si chiar daca baietii reprezinta o complicatie pe care nu si-o doreste, nu poate sta departe de el. Totusi, ori de cate ori privirile li se intalnesc, ea se cufunda in ochii lui. Fascinata. Vrajita. invaluita in iubire.

Dawson ascunde un secret care va schimba existenta lui Bethany… si ii va pune viata in primejdie. Dar nici macar el nu poate sa nu riste totul pentru o singura fata umana. Sau pentru a scapa de o soarta inevitabila precum iubirea insasi.

ISBN: 9786069519172

Carti scrise de Jennifer L. Armentrout

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Jennifer L. Armentrout sau din categoria Fantasy si SF.
Autor(i): Jennifer L. Armentrout
Traducator(i):
Cod: 9786069519172
Editura: Leda
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 208
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Fantasy si SF

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Jennifer L. Armentrout. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 29.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 208 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.