Tumulturile iubirii. Efectele ranii de abandon asupra cuplului PDF

5/5
Autor: Dr. Daniel Dufour
ISBN: 9786069707463
Editura: Philobia
Vezi cartea Tumulturile iubirii. Efectele ranii de abandon asupra cuplului PDF scrisa de autorul Dr. Daniel Dufour in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Philobia in limba Romana, are 192 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

28.8 Lei
Pretul cartii Tumulturile iubirii. Efectele ranii de abandon asupra cuplului este de aproximativ 28.8lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Tumulturile iubirii. Efectele ranii de abandon asupra cuplului

De prea multe ori, ii reprosam partenerului ca se afla la originea nefericirii noastre, ca din cauza lui nu ne simtim bine sau il invinovatim pentru esecul relatiei. in realitate, fiecare incepe o relatie de cuplu cu trairi proprii, cu entuziasm si spontaneitate, aducand insa si experiente, principii, convingeri si blocaje inca neasimilate. Adesea inconstient, multi purtam, inca din frageda copilarie, un bagaj emotional, o rana provocata de sentimentul de a nu fi fost iubiti asa cum ne-am fi dorit – o rana de abandon care se va rasfrange asupra vietii de cuplu si o va complica.Specializat in problemele declansate de abandon, dr. Daniel Dufour ne arata ca avem posibilitatea si capacitatea de a construi o relatie sanatoasa, cu conditia de a ne oferi iubirea pe care o meritam si de care suntem demni.Daca o persoana dornica sa-si imparta viata cu o alta nu se iubeste pe sine, ii va fi foarte greu – sau chiar imposibil – sa iubeasca pe altcineva. Atata vreme cat tendinta contrariilor este aceea de a se atrage, speranta de a vedea doi oameni diferiti mergand impreuna prin viata inca exista.

ISBN: 9786069707463

Carti scrise de Dr. Daniel Dufour

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Dr. Daniel Dufour sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Dr. Daniel Dufour
Traducator(i):
Cod: 9786069707463
Editura: Philobia
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 192
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Dr. Daniel Dufour. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 28.8lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 192 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.