Transfigurarea timpului in lumina traditiei ortodoxe PDF

5/5
Autor: Olivier Clement
ISBN: 9786068944753
Editura: Spandugino
Vezi cartea Transfigurarea timpului in lumina traditiei ortodoxe PDF scrisa de autorul Olivier Clement in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Spandugino in limba Romana, are 288 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

26 Lei
Pretul cartii Transfigurarea timpului in lumina traditiei ortodoxe este de aproximativ 26lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Transfigurarea timpului in lumina traditiei ortodoxe

Prima carte pe care Olivier Clément a publicat-o in 1959, dupa convertirea la Ortodoxie, e o marturie pasionanta a cautarilor sale spirituale si a viziunii despre credinta pe care a imbratisat-o, raspunzand intr-o zi chemarii irezistibile a lui Hristos. in sintonie cu Nikolai Berdiaev si Vladimir Lossky, dar mai ales cu Parintii Bisericii, Clément inaugureaza cu aceasta reflectie despre timp o opera de teolog indragostit de taina transfiguratoare a invierii. De la dimensiunea cosmica a credintei la lectura spirituala a marilor etape ale istoriei Ortodoxiei, de la Sfintii Irineu al Lyonului si Maxim Marturisitorul la Isaac Sirul si Siluan Athonitul, toate marile teme si repere ale teologiei lui Clément se intalnesc aici, intr-o maiastra tesatura, fidela traditiei si totodata contemporana prin intrebarile si libertatea ei. Transfigurarea timpului este mesajul de speranta al crestinismului, pe care Olivier Clément ni-l transmite cu inconfundabila intensitate si acum, la centenarul nasterii sale.

ISBN: 9786068944753

Carti scrise de Olivier Clement

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Olivier Clement sau din categoria Religie.
Autor(i): Olivier Clement
Traducator(i):
Cod: 9786068944753
Editura: Spandugino
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 288
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Religie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Olivier Clement. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 26lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 288 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.