Tom Sawyer detectiv Tom Sawyer in strainatate | Mari Clasici Ilustrati PDF

5/5
Autor: Mark Twain
ISBN: 9786060862857
Editura: Arthur
Vezi cartea Tom Sawyer detectiv • Tom Sawyer in strainatate | Mari Clasici Ilustrati PDF scrisa de autorul Mark Twain in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Arthur in limba Romana, are 272 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

30.7 Lei
Pretul cartii Tom Sawyer detectiv • Tom Sawyer in strainatate | Mari Clasici Ilustrati este de aproximativ 30.7lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Tom Sawyer detectiv Tom Sawyer in strainatate | Mari Clasici Ilustrati

Doua povesti captivante

Nemuritoare cronici ale copilariei scrise de un maestru al literaturii americane


E inceputul primaverii, iar timpul picura incet-incet, cu nostalgia meleagurilor straine, unde totu-i misterios, minunat si romantic. Asa ca propunerea matusii Polly de a face o vizita unchiului Silas din Arkansaw e intampinata cu bucurie de Tom si Huck. in drumul spre Arkansaw, cei doi intalnesc un calator misterios, urmarit pentru furtul a doua diamante. si povestea capata un aer detectivist, din care nu lipsesc nici suspectii, nici anchetatorii, iar toate se invart in jurul unei crime pentru care invinuit e unchiul Silas.

Din ambitie si dor de duca se face Tom Sawyer si „eronaut“. Cu un balon bine dotat, confectionat de un profesor ticnit, calatoreste pe deasupra desertului, departe de Statele Unite si de Mississippi. ii invata pe Jim si Huck secretele geografiei si le arata splendorile lumii. Zboara catre Sfinx si Piramidele din Giza, catre oaze din Sahara si locuri tainice descrise in O mie si una de nopti, ajungand tocmai pana pe muntele Sinai. Distractia-i in toi pana ce intervine matusa Polly. Dar merita tot efortul.

in cele doua noi aventuri ale lui Tom Sawyer, cu mult umor si un limbaj savuros, Mark Twain exploreaza tema copilariei traite din plin, lipsita de grijile vietii de adult, dar si partile intunecate ale societatii americane din secolul al XIX-lea, cum ar fi viata grea si nedreptatile din Sud sau violenta adusa de goana dupa bogatie si putere.

„Tom Sawyer era totdeauna amator de mistere. Daca ne puneai in fata un mister si-o placinta, nu trebuia sa ne indemni s-alegem – alegerea venea de la sine: eu am alergat toata viata dupa placinte, iar Tom dupa mistere. Oamenii nu-s facuti dupa acelasi calapod. si-i mai bine asa.“

ISBN: 9786060862857

Carti scrise de Mark Twain

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Mark Twain sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Autor(i): Mark Twain
Traducator(i):
Cod: 9786060862857
Editura: Arthur
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 272
Coperta: Hardcover
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Mark Twain. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 30.7lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 272 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.