Thera (Top 10+) PDF

5/5
Autor: Zeruya Shalev
ISBN: 9789734687077
Editura: Polirom
Vezi cartea Thera (Top 10+) PDF scrisa de autorul Zeruya Shalev in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Polirom in limba Romana, are 612 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

34.95 Lei
Pretul cartii Thera (Top 10+) este de aproximativ 34.95lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Thera (Top 10+)

Thera este ultimul volum al trilogiei din care mai fac parte Viata amoroasa (1997) si Sot si sotie (2000), dedicata conflictului intre modernitate si traditie, asa cum se reflecta acesta in viata personala si de cuplu, dar si in relatiile de prietenie din Israelul zilelor noastre.

Ella Müller, protagonista romanului Thera, este o femeie care se hotaraste pe neasteptate sa-si paraseasca sotul si pasnica viata familiala pentru a se regasi si a experimenta libertatea si independenta. Numai ca se izbeste de o realitate dureroasa: dezaprobarea celor apropiati, care nu inteleg motivele acestei decizii, indoielile si remuscarile, sentimentul de vinovatie si problemele de adaptare la o noua viata ale fiului ei o imping sa tanjeasca tocmai dupa siguranta si linistea, acum idealizate, ale familiei a carei iluzie fragila de stabilitate ea insasi a destramat-o.

ISBN: 9789734687077

Carti scrise de Zeruya Shalev

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Zeruya Shalev sau din categoria Literatura contemporana.
Autor(i): Zeruya Shalev
Traducator(i):
Cod: 9789734687077
Editura: Polirom
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 612
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Zeruya Shalev. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 34.95lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 612 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.