Teste de matematica pentru admiterea in invatamantul superior – politehnica, matematica, stiinte economice PDF

5/5
Autor: Petre Nachila
ISBN: 9786065358690
Editura: Nomina
Vezi cartea Teste de matematica pentru admiterea in invatamantul superior – politehnica, matematica, stiinte economice PDF scrisa de autorul Petre Nachila in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Nomina in limba Romana, are 304 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

36 Lei
Pretul cartii Teste de matematica pentru admiterea in invatamantul superior – politehnica, matematica, stiinte economice este de aproximativ 36lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Teste de matematica pentru admiterea in invatamantul superior – politehnica, matematica, stiinte economice

Educatia este cel mai bun dar pe care il poti oferi copiilor. Pentru a reusi in viata, pentru a fi un bun cetatean, pentru a fi respectat de ceilalti trebuie sa inveti. A fi bun este sinonim cu a te descoperi pe tine invatand de la cei mai buni.
Pentru a avea un randament in invatare, pentru a putea sa indrepti sau sa optimizezi anumite aspecte ale invatarii trebuie sa dai teste. Fiecare test presupune un pas important in cunoastere. Fiecare testare presupune munca zecilor de profesori care masoara randamentul elevilor participanti la Concursurile Nationale organizate anual.
Cand am infiintat aceste concursuri m-am gandit la elevii care vor sa invete bine, cum sa ii motivez mai bine, cum sa ii premiez.
in fiecare an, Asociatia InteligenT da un numar semnificativ de premii elevilor care obtin rezultate bune la evaluarile pe care le organizam in parteneriat cu Ministerul Educatiei. Niciodata fondul de premiere nu este suficient.
Daca vreti sa contribuiti la premierea elevilor, poti dona o suma de bani. Gestul tau nu va ramane nepremiat. Va fi premiat prin zambetul unui copil.Va multumesc,
Bogdan Vilceanu
Presedinte Asociatia InteligenT

ISBN: 9786065358690

Carti scrise de Petre Nachila

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Petre Nachila sau din categoria Clasa.
Autor(i): Petre Nachila
Traducator(i):
Cod: 9786065358690
Editura: Nomina
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 304
Coperta: Paperback
Categorie: Educationale
Sub-Categorie: Clasa

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Petre Nachila. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 36lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.

Vezi si alte carti din categoria ,