Talantul credintei. Marina Dumitrescu in dialog cu Constantin Coman, Dumitru Pintea, Emanoil Babus, Nicolae Dima PDF

5/5
Autor: Marina Dumitrescu
ISBN: 9786068756820
Editura: Lumea credintei
Vezi cartea Talantul credintei. Marina Dumitrescu in dialog cu Constantin Coman, Dumitru Pintea, Emanoil Babus, Nicolae Dima PDF scrisa de autorul Marina Dumitrescu in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Lumea credintei in limba Romana, are 160 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

20 Lei
Pretul cartii Talantul credintei. Marina Dumitrescu in dialog cu Constantin Coman, Dumitru Pintea, Emanoil Babus, Nicolae Dima este de aproximativ 20lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Talantul credintei. Marina Dumitrescu in dialog cu Constantin Coman, Dumitru Pintea, Emanoil Babus, Nicolae Dima

in viata realizatorului de radio exista o proba la care e util sa se supuna: transformarea cuvantului vorbit in cuvant scris. Transcrierea unei inregistrari devine un indicator de valoare si sens. Ca o hartie de turnesol. Ceea ce rezista transpunerii e bun castigat, ceea ce nu intra cu bine in forma scrisa practic se anuleaza, sugerand graba de a fi lansat candva in eter un mesaj incropit. Orice jurnalist cultural isi doreste, cred, sa faca fata unui asemenea test de calitate, chiar daca registrul oral presupune ajustarea la cel grafic. Trecerea izbutita de la auditie la lectura starneste recunostinta moderatorului fata de interlocutorii sai – autori de facto ai unei creatii media. Grija tuturor se indreapta, insa, catre publicul prin care actul comunicarii isi atinge rostul. intre vorbire si scriere, intre actualitate si document, inregistrarea radiofonica traieste sau, iata, renaste gratie celor aplecati spre reflectie. – Marina Dumitrescu

ISBN: 9786068756820

Carti scrise de Marina Dumitrescu

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Marina Dumitrescu sau din categoria Religie.
Autor(i): Marina Dumitrescu
Traducator(i):
Cod: 9786068756820
Editura: Lumea credintei
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 160
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Religie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Marina Dumitrescu. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 20lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.