Sunt vesnic prietenul vostru. Viata, minunile, rugaciuni PDF

5/5
Autor: Sf. Dimitrie Basarabov
ISBN: 9789731368306
Editura: Sophia
Vezi cartea Sunt vesnic prietenul vostru. Viata, minunile, rugaciuni PDF scrisa de autorul Sf. Dimitrie Basarabov in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Sophia in limba Romana, are 128 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

14 Lei
Pretul cartii Sunt vesnic prietenul vostru. Viata, minunile, rugaciuni este de aproximativ 14lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Sunt vesnic prietenul vostru. Viata, minunile, rugaciuni

Avandu-L pe Dumnezeu de fata, toate ale omului se limpezesc si toata sarguinta launtrica este de a nu ascunde nimic de Domnul. Roada acestei trude este bucuria pasnica, blandetea, delicatetea fata de intreaga faptura si lumina cea vesnica. Pe aceasta cale a simplitatii si-a savarsit calatoria pamanteasca si Preacuviosul nostru Parinte, Dimitrie cel din Basarabov. Chipul sau launtric este cu totul stralucitor, pentru ca intru el vedem lucratoare gingasia dragostei lui Dumnezeu. Ce vede Sfantul Dimitrie intru sufletele noastre? Tot ceea ce tainuim de privirea dumnezeiasca. Cerandu-i rugaciunile si mijlocirile, Cuviosul strapunge cu lumina bezna dintru noi. Astfel, el daruieste odihnire sufletelor noastre, iar mangaierile sale savarsesc fapte uimitoare.
Ajuta-ne, Cuvioase Dimitrie, sa pricepem dragostea dumnezeiasca a Domnului Hristos, Singurul Care ne iubeste intr-atat, incat sa-si dea viata pentru noi. El este Singurul Care pretuieste fiecare clipa, fiecare dor, fiecare suspin si cel mai marunt lucru pe care il savarsim in vietuirea noastra, pentru ca dragostea Lui este atotcuprinzatoare si ne imbratiseaza deplin inca de la zamislire, daruindu-ni-Se fiecaruia in adancurile netarmurite ale smereniei Sale dumnezeiesti.

ISBN: 9789731368306

Carti scrise de Sf. Dimitrie Basarabov

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Sf. Dimitrie Basarabov sau din categoria Religie.
Autor(i): Sf. Dimitrie Basarabov
Traducator(i):
Cod: 9789731368306
Editura: Sophia
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 128
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Religie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Sf. Dimitrie Basarabov. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 14lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 128 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.