Sunt oare un calau? PDF

5/5
Autor: Lilia Calancea
ISBN: 9789734687978
Editura: Polirom
Vezi cartea Sunt oare un calau? PDF scrisa de autorul Lilia Calancea in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in ianuarie 2022 de catre editura Polirom in limba Romana, are 160 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

24.95 Lei
Pretul cartii Sunt oare un calau? este de aproximativ 24.95lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Sunt oare un calau?

Moartea parintilor trezeste in Margarita Kostenko amintiri de mult reprimate despre istoria tulburatoare a familiei. in casa parinteasca regaseste, intre filele unui jurnal, fotografia de grup a unor gardieni stand langa o groapa comuna din lagarul de la Treblinka, cu tatal ei in mijlocul lor. Revoltata, Margarita simte nevoia acuta sa afle intregul adevar despre parintele ei, iar cautarile o arunca intr-un infern emotional: cum mai poate sa respecte a cincea porunca biblica? De ce au pastrat parintii fotografia? De ce mama nu i-a parasit tatal? Justificarile fostului calau de la Treblinka, consemnate in jurnal, si confesiunile sotiei din paginile aceluiasi jurnal, scrise dupa moartea sotului, compun o imagine amestecata a Holocaustului, cu personaje in aceeasi masura dezumanizate si pline de compasiune, cu povesti de dragoste neverosimile si victime pentru care supravietuirea devine un blestem.

ISBN: 9789734687978

Carti scrise de Lilia Calancea

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Lilia Calancea sau din categoria Literatura contemporana.
Autor(i): Lilia Calancea
Traducator(i):
Cod: 9789734687978
Editura: Polirom
Limba: Romana
Anul aparitiei: ianuarie 2022
Numar pagini: 160
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Lilia Calancea. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in ianuarie 2022. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 24.95lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 160 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.