Strainul din noapte. Alegerea PDF

5/5
Autor: Madalina Gheorghe​
ISBN: 9786067306804
Editura: Ecou Transilvan
Vezi cartea Strainul din noapte. Alegerea PDF scrisa de autorul Madalina Gheorghe​ in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata de catre editura Ecou Transilvan, are 256 pagini si dimensiuni de H: 20cm | l: 13cm. Coperta acestei carti este .

Pretul Recomandat

40 Lei
Pretul cartii Strainul din noapte. Alegerea este de aproximativ 40lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Strainul din noapte. Alegerea

Iubirea te ajuta sa te misti cu gratie prin fiecare moment al vietii, fara frica de moarte; te ajuta sa inoti in ape involburate fara teama de a fi acoperit de ele, fiind una cu valul, cu apa. Iubirea iti da curajul de a privi in fata fara teama, intrand in vibratia timpului ce vine, iubirea-ti aduce vitalitatea campului de joaca in care mintea si sufletul sunt in aceeasi echipa. Iubirea nu cauta vinovati pentru vremea de afara sau pentru neputinta de a zbura, zburda… iubirea este zborul inimii spre recunoasterea Unitatii ce suntem.
Mintea umana are tendinta de a cauta adapost pentru suflet, dar sufletul isi stie calea cu mult mai bine. Sufletul sta vertical in realitatea vietii, mintea se inconvoaie de spaima. Mintea este insetata de cunoastere, spune ea, in dorinta de a justifica actiunile sale, judecata sa, pedeapsa pe care o aplica. Mintea are tendinta de a spune sufletului povesti, in dorinta de a-l adormi, dar sufletul ramane vesnic treaz. Sufletul nu are nevoie de povesti, pentru ca el este cea mai frumoasa poveste a vietii. Sufletul nu cauta adapost in casa altui suflet asa cum mintea are tendinta cateodata de a-si trimite gandurile – soldati in teren, pentru ocupare altor spatii. Sufletul stie unde este Acasa, si cand simte spatiul ocupat de invadatori zambeste, stiind ca lumina din zambet este singura arma ce dizolva noaptea mintii.

Madalina Gheorghe

Cod: 9786067306804

Carti scrise de Madalina Gheorghe​

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Madalina Gheorghe​ sau din categoria Fictiune.
Autor(i): Madalina Gheorghe​
Traducator(i):
Cod: 9786067306804
Editura: Ecou Transilvan
Limba: Romana
Anul aparitiei: 2020
Numar pagini: 256
Coperta:
Categorie: Carte
Sub-Categorie: Fictiune

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Madalina Gheorghe​. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in 2020. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 40lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 256 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.

Vezi si alte carti din categoria