Statutul profesiei de avocat adnotat. Editie critica – 2021 PDF

5/5
Autor: Ştefan Naubauer
ISBN: 9786063909153
Editura: Universul Juridic
Vezi cartea Statutul profesiei de avocat adnotat. Editie critica – 2021 PDF scrisa de autorul Ştefan Naubauer in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Universul Juridic in limba Romana, are 216 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

33.15 Lei
Pretul cartii Statutul profesiei de avocat adnotat. Editie critica – 2021 este de aproximativ 33.15lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Statutul profesiei de avocat adnotat. Editie critica – 2021

Lucrarea de fata este, dupa cunostinta noastra, prima editie critica adnotata a Statutului profesiei de avocat ce cuprinde – in afara corelarilor/actualizarilor (raportat la forma republicata a Legii nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat sau, dupa caz, la alte acte normative) – recomandari de rectificare, reformulare, modificare, completare, abrogare, dar si explicatii privind unele dispozitii mai dificil de inteles, cu observarea hotararilor/deciziilor emise de Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, inclusiv cele nepublicate si cu caracter interpretativ, analizate in succesiune cronologica.

Publicarea prezentei editii se inscrie in sfera preocuparilor constante ale autorului ce au ca scop perfectionarea legislatiei primare si secundare a profesiei de avocat, o buna parte a propunerilor sale exprimate in doctrina si la nivelul conducerii Corpului profesional fiind deja integrate in cadrul normativ al avocaturii.

ISBN: 9786063909153

Carti scrise de Ştefan Naubauer

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Ştefan Naubauer sau din categoria Drept si legislatie.
Autor(i): Ştefan Naubauer
Traducator(i):
Cod: 9786063909153
Editura: Universul Juridic
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 216
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Drept si legislatie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Ştefan Naubauer. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 33.15lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 216 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.