Sotul etern (Top 10+) PDF

5/5
Autor: Feodor Mihailovici Dostoievski
ISBN: 9789734687855
Editura: Polirom
Vezi cartea Sotul etern (Top 10+) PDF scrisa de autorul Feodor Mihailovici Dostoievski in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Polirom in limba Romana, are 192 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

24.95 Lei
Pretul cartii Sotul etern (Top 10+) este de aproximativ 24.95lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Sotul etern (Top 10+)

Sotul etern descrie intalnirea aproape suprarealista intre un vaduv incornorat si amantul sotiei sale moarte. intr-o vara inabusitoare petrecuta la Sankt-Petersburg, bogatul mosier Velceaninov este bantuit de chipul unui barbat pe care il tot intalneste pe strada. Cand acesta ii face o vizita-surpriza, isi da seama ca este un vechi prieten, Trusotki, a carui raposata sotie, Natalia Vasilievna, ii fusese amanta. in momentul in care cei doi barbati reinnoada prietenia, Velceaninov are revelatia ca fiica lui Trusotki este, de fapt, propria lui fiica. De atunci inainte, destinele celor doi vechi prieteni se impletesc pe masura ce acestia se avanta – scarbiti si atrasi pe rand unul de celalalt – intr-un joc de-a soarecele si pisica extrem de periculos, care ii va conduce in final spre o infruntare dramatica. Extraordinar de captivant si incarcat de un umor negru irezistibil, Sotul etern dezvaluie cititorilor un Dostoievski la apogeul creatiei sale.

ISBN: 9789734687855

Carti scrise de Feodor Mihailovici Dostoievski

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Feodor Mihailovici Dostoievski sau din categoria Literatura clasica.
Autor(i): Feodor Mihailovici Dostoievski
Traducator(i):
Cod: 9789734687855
Editura: Polirom
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 192
Coperta: Paperback
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura clasica

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Feodor Mihailovici Dostoievski. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 24.95lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 192 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.