Sora soare. Cele sapte surori (Vol. 6) PDF

5/5
Autor: Lucinda Riley
ISBN: 9786063381317
Editura: Litera
Vezi cartea Sora soare. Cele sapte surori (Vol. 6) PDF scrisa de autorul Lucinda Riley in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Litera in limba Romana, are 720 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

49.9 Lei
Pretul cartii Sora soare. Cele sapte surori (Vol. 6) este de aproximativ 49.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Sora soare. Cele sapte surori (Vol. 6)

Autor(i): Lucinda Riley
Traducator(i):
Cod: 9786063381317
Editura: Litera
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 720
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Pentru lumea exterioara, Electra D’Aplièse pare a fi femeia care are totul: fotomodel de succes, este frumoasa, bogata si faimoasa. Contrar aparentelor insa, si alimentata de presiunea vietii pe care o duce, starea psihica deja fragila a Electrei a fost zdruncinata de moartea tatalui ei, Pa Salt, miliardarul care si-a adoptat cele sapte fiice de mici, adunandu-le din intreaga lume. Luptandu-se sa faca fata situatiei care o copleseste, ea apeleaza la alcool si la droguri pentru a-si alina durerea si, in timp ce cei din jur se tem pentru sanatatea ei, Electra primeste o scrisoare de la o persoana complet straina care pretinde ca este bunica ei…

in 1939, Cecily Huntley-Morgan soseste din New York in Kenya pentru a-si obloji inima franta. Locuieste la nasa ei, pe faimosul platou Happy Valley, aproape de malul frumosului lac Naivasha, iar acolo il intalneste pe Bill Forsythe, un burlac notoriu si crescator de vite cu legaturi stranse cu mandrul trib masai. Cand se produce un dezastru si razboiul este iminent, Cecily decide ca nu are de ales decat sa accepte propunerea lui Bill. Mutandu-se in valea Wanjohi si cu Bill plecat, Cecily se trezeste izolata si singura. Pana cand descopera un bebelus abandonat in padurea de langa ferma ei…

Trecand de la atmosfera frenetica din Manhattan la magnificele campii deschise din Africa, Sora soare este al saselea volum din seria epica a Lucindei Riley, „Cele sapte surori“, vanduta in mai multe milioane de exemplare.

ISBN: 9786063381317

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Lucinda Riley sau din categoria Literatura contemporana.
Cartea a fost scrisa de catre Lucinda Riley. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 49.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 720 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.