Soarele de la miezul noptii (Vol.5) PDF

5/5
Autor: Stephenie Meyer
ISBN: 9786069000816
Editura: Paladin
Vezi cartea Soarele de la miezul noptii (Vol.5) PDF scrisa de autorul Stephenie Meyer in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Paladin in limba Romana, are 888 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

46.75 Lei
Pretul cartii Soarele de la miezul noptii (Vol.5) este de aproximativ 46.75lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Soarele de la miezul noptii (Vol.5)

Autor(i): Stephenie Meyer
Traducator(i):
Cod: 9786069000816
Editura: Paladin
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 888
Coperta: Hardcover
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Fantasy si SF

„Bella era singura mea vulnerabilitate.”

Cu aproape un secol de viata in urma si o eternitate in fata, existenta de vampir a lui Edward Cullen cu greu mai poate fi tulburata de ceva. Cu atat mai mult, cu cat adolescentul nemuritor poate citi gandurile celorlalti. insa nu chiar ale tuturor… Atunci cand o intalneste pe Bella Swan, noua sa colega de scoala, el isi da seama cu uimire ca mintea fetei ramane un mister indescifrabil. Iar parfumul ei diferit este o tentatie irezistibila. La inceput o uraste si incearca sa stea departe de ea, dar nu pentru mult timp…

„Ciudat cat de putine intelesesem inainte sa apara Bella in viata mea. Eu ma schimbasem mai mult decat crezusem ca este posibil sa ma schimb si sa raman totusi eu insumi.”

ISBN: 9786069000816

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Stephenie Meyer sau din categoria Fantasy si SF.
Cartea a fost scrisa de catre Stephenie Meyer. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 46.75lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 888 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.