Sindromul Gisantului. Copilul de inlocuire PDF

5/5
Autor: Dr. Salomon Sellam
ISBN: 9786069707395
Editura: Philobia
Vezi cartea Sindromul Gisantului. Copilul de inlocuire PDF scrisa de autorul Dr. Salomon Sellam in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Philobia in limba Romana, are 312 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

33.6 Lei
Pretul cartii Sindromul Gisantului. Copilul de inlocuire este de aproximativ 33.6lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Sindromul Gisantului. Copilul de inlocuire

in sanul fiecarei familii exista relatii privilegiate, constiente sau inconstiente, pozitive sau negative. Putem fi legati indeaproape de unul sau mai multi membri ai clanului nostru prin diferite elemente: un prenume identic, o data comuna – nastere, conceptie, deces, casatorie, accident etc., o asemanare sau o aversiune. Toate ar trebui sa faca obiectul unei investigatii genealogice aprofundate, pentru ca la nivelul lor pot fi clarificate numeroase istorii care se dovedesc, in general, terenul pe care apar bolile sau tulburarile comportamentale.Dr. Salomon Sellam ne familiarizeaza cu cele mai noi descoperiri privitoare la repararea transgenerationala inconstienta a unor drame, precum decesele nejustificate sau nejustificabile, inadmisibile si inacceptabile pentru familie, aducand in atentia terapeutilor, dar si a cititorilor care doresc sa isi inteleaga modul de functionare psihologic si biologic, importanta pe care o are Sindromul Gisantului. Pornind de la studii clinice, el demonstreaza omniprezenta inconstientului personal, influentat din plin si dominat de inconstientul familial, care dicteaza ordine corpului si gandurilor noastre. Un individ se poate comporta ca si cum ar fi dublura unei persoane decedate din familia sa, actionand de parca ar avea misiunea de a o inlocui. Explorarea dinamicii familiale de-a lungul mai multor generatii dezvaluie originea majoritatii suferintelor si, ca prin minune, in timpul constientizarii aproape instantanee, simptomele isi incep drumul catre ameliorare.Datorita acestor noi cercetari, ne putem elibera cu mai multa usurinta de evenimentele care ne provoaca un dezechilibru. Tot ce vom avea de facut este sa traim in prezent, asumandu-ne responsabilitatea in ceea ce priveste propria viata.

ISBN: 9786069707395

Carti scrise de Dr. Salomon Sellam

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Dr. Salomon Sellam sau din categoria stiinte umaniste.
Autor(i): Dr. Salomon Sellam
Traducator(i):
Cod: 9786069707395
Editura: Philobia
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 312
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: stiinte umaniste

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Dr. Salomon Sellam. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 33.6lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 312 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.