Si toate zilele de azi PDF

5/5
Autor: George C. Dumitru
ISBN: 9789735072902
Editura: Humanitas
Vezi cartea si toate zilele de azi PDF scrisa de autorul George C. Dumitru in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Humanitas in limba Romana, are 248 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

34 Lei
Pretul cartii Si toate zilele de azi este de aproximativ 34lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Si toate zilele de azi

Si toate zilele de azi aduce in literatura romana actuala un tip de personaj surprinzator, care le va aminti multora de Ignatius J. Reilly, din Conjuratia imbecililor. Incapabil sa se integreze in orice fel de structura sociala, Emilian locuieste impreuna cu mama lui, a carei moarte o asteapta pentru a-i mosteni apartamentul si a-si implini visul de a trai fara sa fie nevoit sa munceasca. Discursul lui e al unui hater sincer pana la cinism, aproape odios, cu un umor intunecat, dar, in mod paradoxal si in asta consta principala reusita a cartii, acesta va sfarsi prin a-l face pe Emilian sa-i fie simpatic cititorului.

Am inceput sa scriu cartea ca pe un pariu: la adapostul personajului principal, care mi se contura din ce in ce mai clar pe masura ce asterneam randurile pe ecranul laptopului, mi-am permis un exercitiu de imaginatie, avand in minte o singura intrebare: Cum ar fi daca ne-am opri macar pentru o clipa din tavalugul vietii si ne-am da toate mastile jos? Daca am decide sa fim liberi si sinceri cu lumea, sa ii spunem lucrurile in fata, asa cum ne vin la gura, fara a ne gandi la consecinte? Sinceritatea, mai presus de orice. Adevarul vizibil, exprimat fara oprelisti, fara ipocrizie. Emilian imi poarta, convenabil, gandurile printre pagini. Traieste o viata imaginara, dar nu imposibila, o viata cu bune si rele, lipsita de spectaculos, dar plina de inedit, pe care, pe alocuri, poate ar merita sa o traim cu totii. Macar din cand in cand.“

ISBN: 9789735072902

Carti scrise de George C. Dumitru

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre George C. Dumitru sau din categoria Literatura contemporana.
Autor(i): George C. Dumitru
Traducator(i):
Cod: 9789735072902
Editura: Humanitas
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 248
Coperta: Hardcover
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre George C. Dumitru. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 34lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 248 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.