si a fost seara, si a fost dimineata – PB PDF

5/5
Autor: Ken Follett
ISBN: 9786060066705
Editura: RAO
Vezi cartea si a fost seara, si a fost dimineata – PB PDF scrisa de autorul Ken Follett in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura RAO in limba Romana, are 776 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

74 Lei
Pretul cartii si a fost seara, si a fost dimineata – PB este de aproximativ 74lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat si a fost seara, si a fost dimineata – PB

Anul 997. Anglia este atacata de normanzi si de vikingi. Cei aflati la putere impart dreptatea dupa vointa lor, fara sa le pese de oamenii de rand si deseori in conflict cu regele. in aceste vremuri tulburi, se impletesc vietile a trei personaje: un tanar constructor de ambarcatiuni, a carui casa este atacata de vikingi, iar el este fortat sa ia viata de la capat… O nobila normanda care se casatoreste din dragoste si-si urmeaza sotul peste mare, insa, in aceasta lume angajata intr-o lupta brutala pentru putere, constata ca un singur pas gresit i-ar putea fi fatal… Un calugar care viseaza sa-si transforme umila abatie intr-un centru de invatare admirat in toata Europa. si fiecare intra intr-un conflict periculos cu un episcop istet si nemilos, care va face orice pentru a-si spori averea si puterea.

ISBN: 9786060066705

Carti scrise de Ken Follett

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Ken Follett sau din categoria Literatura universala.
Autor(i): Ken Follett
Traducator(i):
Cod: 9786060066705
Editura: RAO
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 776
Coperta: Paperback
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura universala

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Ken Follett. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 74lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 776 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.