Sfintii Parinti despre purtarea crestina PDF

5/5
Autor: ***
ISBN: 9786068633480
Editura: De Suflet
Vezi cartea Sfintii Parinti despre purtarea crestina PDF scrisa de autorul *** in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura De Suflet in limba Romana, are 168 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

12 Lei
Pretul cartii Sfintii Parinti despre purtarea crestina este de aproximativ 12lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Sfintii Parinti despre purtarea crestina

Mantuitorul Iisus Hristos a lasat ca dreptar ­tuturor oamenilor, in Evanghelia Sa, o Lege vesnica: „Porunca noua dau voua: sa va iubiti unul pe altul. Precum Eu v?am iubit pe voi, asa si voi sa va iubiti unul pe altul” (Ioan 13, 34). „Precum Eu v?am iubit pe voi” sunt cuvinte care arata masura dragostei celei mantuitoare, pline de jertfelnicie. Oare ce inseamna pentru viata crestinilor de astazi aceasta porunca? si, de asemenea, cum poate fi pusa ea in practica de catre omul contemporan?
Cartea de fata cuprinde raspunsuri ale Sfin­ti­lor Parinti si ale mai multor induhovniciti sta­reti contemporani in ceea ce priveste purtarea noastra fata de aproapele: de ce?i iubim pe oameni, cum arata adevarata dragoste si cum sa o deprindem, sa avem sau nu partasie cu oameni „rai”, cum sa ii iubim cu adevarat pe semenii nostri, cum sa ne purtam cu cei ce il hulesc pe Dumnezeu.
Florilegiul tematic cuprins intre filele acestei carti se arata, astfel, a fi o adevarata vistierie duhovniceasca, de unde vom putea scoate multime de povete, ce ne vor netezi calea spre mantuire.

ISBN: 9786068633480

Carti scrise de ***

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre *** sau din categoria Religie.
Autor(i): ***
Traducator(i):
Cod: 9786068633480
Editura: De Suflet
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 168
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Religie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre ***. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 12lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 168 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.