SEXUL INUTIL. Calatorie in jurul femeii PDF

5/5
Autor: Oriana Fallaci, Ingrid Beatrice Coman-Prodan
ISBN: 978-606-9682-19-7
Editura: Lebada Neagra
Vezi cartea SEXUL INUTIL. Calatorie in jurul femeii PDF scrisa de autorul Oriana Fallaci, Ingrid Beatrice Coman-Prodan in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in martie 2021 de catre editura Lebada Neagra in limba Romana, are 240 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

33 Lei
Pretul cartii SEXUL INUTIL. Calatorie in jurul femeii este de aproximativ 33lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat SEXUL INUTIL. Calatorie in jurul femeii

„Sexul inutil” este intr-adevar o calatorie in jurul femeii, permitandu-ne sa aruncam o privire in conditia femeii din diferite culturi ale lumii cu ironie, dar si compasiune, cu dragoste si deseori cu o profunda tristete, care lasa in urma gustul amar al intrebarii fara raspuns si al unei cautari care se reinnoieste din generatie in generatie in oricare cultura si in oricare religie. Exista femei cu adevarat libere? Greu de spus. Autoarea aprinde, ici si colo, cate o torta asupra dramei sufletului feminin, pastrandu-i insa intact misterul, caruia poate ii este menit sa ramana nedezlegat. (Ingrid Beatrice Coman-Prodan)

ISBN: 978-606-9682-19-7

Carti scrise de Oriana Fallaci, Ingrid Beatrice Coman-Prodan

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Oriana Fallaci, Ingrid Beatrice Coman-Prodan sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.
Autor(i): Oriana Fallaci, Ingrid Beatrice Coman-Prodan
Traducator(i):
Cod: 978-606-9682-19-7
Editura: Lebada Neagra
Limba: Romana
Anul aparitiei: martie 2021
Numar pagini: 240
Coperta: Hardcover
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Oriana Fallaci, Ingrid Beatrice Coman-Prodan. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in martie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 33lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 240 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.