Set Postume (Vol. 1-3) PDF

5/5
Autor: Ion Horea
ISBN: 7983973233442
Editura: Cartea Romaneasca | Art
Vezi cartea Set Postume (Vol. 1-3) PDF scrisa de autorul Ion Horea in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in 21-Aug de catre editura Cartea Romaneasca | Art in limba Romana, are 592 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

57.75 Lei
Pretul cartii Set Postume (Vol. 1-3) este de aproximativ 57.75lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Set Postume (Vol. 1-3)

„in 2016, Ion Horea mi-a incredintat cateva dosare cu poezii, pentru a le pregati pentru tipar, asa cum am facut cu toate volumele lui din ultimii douazeci de ani. Un bilet acoperit cu scrisul lui marunt indica ordinea viitoarelor aparitii. in septembrie 2017, dupa un episod clinic problematic pentru el, am pus pe masa tot materialul si am lamurit impreuna dilemele mele. Nu mi-am inchipuit nicio clipa ca avea sa fie ultima noastra discutie privitoare la aceste dosare. Mai tarziu, cand inca persistau unele intrebari si nelamuriri, nu a mai putut sa ma ajute. A ridicat neputincios din maini, in semn ca totul depinde de mine. Prin urmare, am respectat intru totul sumarele, asa cum le-a gandit el. Corecturile mele au fost minime, ca, de altfel, la toate volumele lui. in cele trei volume de Postume sunt cuprinse sase plachete de poeme care, prea devreme, au ajuns inedite. in afara de poemele din Carari (Postume II), o placheta realizata in 2016, si a celor din Legea pamantului (Postume III), cea mai veche dintre ele, din 1987, nu am informatii precise asupra perioadei in care au fost scrise versurile, dar e cert ca majoritatea dateaza din ultimul deceniu din viata poetului.” – Irina Horea

ISBN: 7983973233442

Carti scrise de Ion Horea

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Ion Horea sau din categoria Literatura contemporana.
Autor(i): Ion Horea
Traducator(i):
Cod: 7983973233442
Editura: Cartea Romaneasca | Art
Limba: Romana
Anul aparitiei: 21-Aug
Numar pagini: 592
Coperta: Paperback
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Ion Horea. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in 21-Aug. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 57.75lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 592 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.