Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent. Editie de colectie PDF

5/5
Autor: Dale Carnegie
ISBN: 9786064410764
Editura: Curtea Veche
Vezi cartea Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent. Editie de colectie PDF scrisa de autorul Dale Carnegie in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Curtea Veche in limba Romana, are 416 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

55.25 Lei
Pretul cartii Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent. Editie de colectie este de aproximativ 55.25lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent. Editie de colectie

#1 New York Times Bestseller

La fel de valabile astazi ca in urma cu aproape un secol, la prima aparitie a acestei carti clasice, principiile prezentate de DALE CARNEGIE iti arata cum sa devii un interlocutor agreabil, de ce e bine sa fai complimente dezinteresate, cand e cazul sa te retragi dintr-o disputa, ce anume trezeste dorinta de cooperare a partenerilor, cum sa faci o buna impresie de la prima intalnire, cat de important e zambetul, prin ce strategii te poti autopromova in ochii celorlalti, in ce fel poti adresa critici fara sa provoci resentimente, de ce e recomandat sa admiti propriile greseli inainte de a le face reprosuri altora, cat de adevarat e proverbul care spune ca „vorba dulce mult aduce”, cum sa raspunzi la plangerile altora, unde se termina sinceritatea si incepe brutalitatea, de ce nu functioneaza pe termen lung strategia de a da ordine, cum sa te ajuti ajutandu-i pe ceilalti si multe altele.

ISBN: 9786064410764

Carti scrise de Dale Carnegie

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Dale Carnegie sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Dale Carnegie
Traducator(i):
Cod: 9786064410764
Editura: Curtea Veche
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 416
Coperta: Hardcover
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Dale Carnegie. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 55.25lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 416 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.