Scrisori catre Taisia PDF

5/5
Autor: Petru Cimpoesu
ISBN: 9789734687848
Editura: Polirom
Vezi cartea Scrisori catre Taisia PDF scrisa de autorul Petru Cimpoesu in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Polirom in limba Romana, are 336 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

39.95 Lei
Pretul cartii Scrisori catre Taisia este de aproximativ 39.95lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Scrisori catre Taisia

Ajuns la varsta senectutii, Adrian Doltu recurge la un insolit mod de analiza a propriei vieti. O viata care a traversat atat regimul comunist totalitar, cat si perioada de tranzitie postdecembrista si care i-a fost influentata in mare masura de intamplarile din propria familie. Cele douazeci si una de scrisori pe care i le trimite fostei sale iubite constituie tot atatea imersiuni in trecutul problematic al personajului, dar si prilejul unui examen sever al propriilor compromisuri. in cele din urma, nemaiavand nimic de pierdut, constata ca frica de viata l-a dedicat unui destin pasiv, iar prin raportare la istoria recenta, reflectiile sale se extind asupra unei intregi generatii. Cu un usor subtext polemic, romanul Scrisori catre Taisia pune in oglinda predestinarea si consecintele deciziilor personale, instinctul de supravietuire si recuperarea prin jertfa a demnitatii umane.

ISBN: 9789734687848

Carti scrise de Petru Cimpoesu

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Petru Cimpoesu sau din categoria Literatura contemporana.
Autor(i): Petru Cimpoesu
Traducator(i):
Cod: 9789734687848
Editura: Polirom
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 336
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Petru Cimpoesu. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 39.95lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 336 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.