Sanatate prin curatare intestinala, dupa terapia doctorului F.X. Mayr. Cea mai simpla si naturala metoda de purificare a organismului PDF

5/5
Autor: Erich Rauch
ISBN: 9789734734337
Editura: Paralela 45
Vezi cartea Sanatate prin curatare intestinala, dupa terapia doctorului F.X. Mayr. Cea mai simpla si naturala metoda de purificare a organismului PDF scrisa de autorul Erich Rauch in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Paralela 45 in limba Romana, are 128 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

30 Lei
Pretul cartii Sanatate prin curatare intestinala, dupa terapia doctorului F.X. Mayr. Cea mai simpla si naturala metoda de purificare a organismului este de aproximativ 30lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Sanatate prin curatare intestinala, dupa terapia doctorului F.X. Mayr. Cea mai simpla si naturala metoda de purificare a organismului

TERAPIA CARE iNTINEREsTE CORPUL, MINTEA sI SPIRITUL


Este un fapt demonstrat stiintific ca majoritatea bolilor de care suferim astazi au drept cauza problemele intestinale. Aceasta este si concluzia la care a ajuns medicul si cercetatorul austriac Franz Xaver Mayr (1875–1965), unul dintre putinii care si-a dedicat intreaga cariera studiului sistemului digestiv si care a evidentiat rolul-cheie al nutritiei si al digestiei pentru sanatate.

Alimentele care nu sunt procesate corespunzator fermenteaza si putre­zesc in tractul gastrointestinal, dand nastere unor toxine care sunt absorbite in sange si raspandite in tot organismul. Acest proces de autointo­xi­care din intestine afecteaza toate organele cu rol vital, cauzand probleme de ordin fizic, dar si psihic si emotional. Terapia Mayr reprezinta o metoda eficienta de a elimina aceste probleme, prin restabilirea functionarii optime a sistemului digestiv.

Terapia Mayr imbunatateste simtitor calitatea vietii. in scurt timp, pacientii care au efectuat cura se simt si arata mai tineri: energia si vitalitatea organismului cresc, somnul se imbunatateste, apar modificari de postura, pielea isi recapata fermitatea si elasticitatea. De asemenea, digestia se ame­lioreaza si creste gradul de absorbtie al substantelor nutritive.

Autorul, dr. Erich Rauch, a fost studentul doctorului Mayr. De-a lungul dece­niilor, a efectuat peste 40 000 de terapii Mayr, completate de masaj abdominal, hidro­terapie si exercitii fizice.

ISBN: 9789734734337

Carti scrise de Erich Rauch

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Erich Rauch sau din categoria Medicina si farmacie.
Autor(i): Erich Rauch
Traducator(i):
Cod: 9789734734337
Editura: Paralela 45
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 128
Coperta: Hardcover
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Medicina si farmacie

Intrebari Frecvente