Roza vanturilor PDF

5/5
Autor: Nae Ionescu
ISBN: 978-606-46-1415-5
Editura: Hoffman
Vezi cartea Roza vanturilor PDF scrisa de autorul Nae Ionescu in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in aprilie 2021 de catre editura Hoffman in limba Romana, are 402 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

25 Lei
Pretul cartii Roza vanturilor este de aproximativ 25lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Roza vanturilor

„Drumul catre fiinta incepe printr’o mare cautare de sine, dar sfarseste dincolo de sine, in Dumnezeu (soteria) sau in istorie (sympathia). Autenticitatea, fara de care nimic nu e valabil, iti cere sa fii tu insuti – dar realizand-o, te recunosti dincolo de tine (dragostea, mistica, istoria). Cauta-te pe tine insuti – cu sinceritate, cu indrazneala – si vei vedea ca tu esti in alta parte decat in tine; te vei gasi sub umbra lui Dumnezeu, sau adanc ingropat alaturi de mortii tai. Fii sincer pana la urma, fii barbat, nu te lasa pacalit de iluzii, nu te lasa – mai ales! – dus in ispita, si vei vedea ca in putinatatea omului sta marea lui vrednicie, ca in umilirea orgoliului lui se afla nadejdea mantuirii sale. Viata omului e deznadajduita, plina de primejdii, surpata de erori si intamplari – dar atat timp cat e viu si sincer, omul se poate apropia de centrul fiintei sale. si daca in viata individuala libertatea omului este numai libertatea lui de a pacatui, exista inca un fel de libertate, spirituala: aceia de a te integra legilor, de a alege istoria (comuniunea de dragoste) in loc de a alege moartea (oprirea pe loc, impietrirea; luxuria)…” – MIRCEA ELIADE

ISBN: 978-606-46-1415-5

Carti scrise de Nae Ionescu

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Nae Ionescu sau din categoria stiinte umaniste.
Autor(i): Nae Ionescu
Traducator(i):
Cod: 978-606-46-1415-5
Editura: Hoffman
Limba: Romana
Anul aparitiei: aprilie 2021
Numar pagini: 402
Coperta: Hardcover
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: stiinte umaniste

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Nae Ionescu. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in aprilie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 25lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 402 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.