Regulile vietii. Cod personal pentru a fi fericit si a avea succes PDF

5/5
Autor: Richard Templar
ISBN: 9786063806179
Editura: Niculescu
Vezi cartea Regulile vietii. Cod personal pentru a fi fericit si a avea succes PDF scrisa de autorul Richard Templar in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Niculescu in limba Romana, are 272 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

34.9 Lei
Pretul cartii Regulile vietii. Cod personal pentru a fi fericit si a avea succes este de aproximativ 34.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Regulile vietii. Cod personal pentru a fi fericit si a avea succes

„Regulile vietii este un ghid motivational in care Richard Templar ne explica cum sa traim mereu cu zambetul pe buze si cu capul sus, prin aceasta intelegand cum sa ne ducem existenta si sa muncim alaturi de oameni care au personalitati diferite. Cu mult bun-simt si o intelepciune simpla, cartea de fata ii va motiva si ii va inspira pe multi dintre cititori.”

MIDWEST BOOK REVIEW

Pentru unii oameni viata pare extrem de simpla. Se descurca fara sa depuna prea mult efort si stiu intotdeauna ce sa spuna si ce sa faca, indiferent de situatia in care se afla. Toata lumea ii place – sunt colegi de serviciu si parteneri de viata extraordinari, sunt mereu fericiti, au timp pentru ceilalti si lasa impresia ca stiu ce este cu adevarat impor­tant, dar mai ales cum sa procedeze cu lucrurile lipsite de valoare.

Exista ceva ce noi nu cunoastem din ceea ce ei stiu si fac in fiecare zi? Este ceva ce am putea invata cu totii de la aceste persoane? Raspunsul este un da categoric. Ei cunosc Regulile vietii.

Cele peste 100 de reguli incluse in cartea de fata sunt niste principii care va vor ajuta sa obtineti mai mult de la viata, sa treceti mai usor peste greutatile si problemele de care va loviti si, in general, sa fiti niste persoane mai bune, mai fericite, mai linistite si mai implinite. Punand in practica aceste principii, veti simti imediat beneficiile, si acelasi lucru se va intampla si cu cei din jurul vostru.

E VIAtA VOASTRa! CaT DE BUNa POATE DEVENI ACEASTA?

ISBN: 9786063806179

Carti scrise de Richard Templar

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Richard Templar sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Richard Templar
Traducator(i):
Cod: 9786063806179
Editura: Niculescu
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 272
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Richard Templar. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 34.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 272 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.