Regulile managementului. Cod de conduita pentru a deveni manager de succes PDF

5/5
Autor: Richard Templar
ISBN: 9786063806131
Editura: Niculescu
Vezi cartea Regulile managementului. Cod de conduita pentru a deveni manager de succes PDF scrisa de autorul Richard Templar in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Niculescu in limba Romana, are 288 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

34.9 Lei
Pretul cartii Regulile managementului. Cod de conduita pentru a deveni manager de succes este de aproximativ 34.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Regulile managementului. Cod de conduita pentru a deveni manager de succes

Unii considera ca este foarte usor sa fii manager si sa coordonezi oameni. Acestia par a fi lideri innascuti, care negociaza cu usurinta cu sistemul economic sau politic, cu oamenii si cu obiectivele. Oare stiu ei ceva ce noi nu stim? Exista ceva ce putem invata cu totii? Raspunsul este un da categoric. Ei cunosc Regulile Managementului.

Aceste reguli sunt principiile dupa care se orienteaza si pe care le respecta intotdeauna. Ele iti arata cum sa iti inspiri echipa pentru a-si atinge potentialul maxim si a obtine rezultate, cum sa te monitorizezi pe tine si sa-ti respecti standardele, cum sa fii un tampon intre sefi si echipa ta, cum sa te porti cu dientii. Regulile Managementului te vor ajuta sa spui ceea ce trebuie, sa faci ceea ce trebuie si sa stii instinctiv cum sa gestionezi fiecare situatie.

in aceasta noua editie a bestsellerului international, Richard Templar a adaugat 10 reguli noi pentru a te ajuta sa devii un manager mai bun si sa atingi succesul cu usurinta. Astfel, cand vei fi abordat de firme de recrutare sau promovat (din nou), nimeni nu va fi surprins. Iar tu, cel mai putin dintre toti.

ALtII POT FI BUNI. TU VEI FI MAI BUN.

ISBN: 9786063806131

Carti scrise de Richard Templar

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Richard Templar sau din categoria Afaceri si economie.
Autor(i): Richard Templar
Traducator(i):
Cod: 9786063806131
Editura: Niculescu
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 288
Coperta: Hardcover
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Afaceri si economie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Richard Templar. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 34.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 288 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.