Regatul flacarilor argintii. Regatul spinilor si al trandafirilor (Vol. 4) – HC PDF

5/5
Autor: Sarah J. Maas
ISBN: 9786060066545
Editura: RAO
Vezi cartea Regatul flacarilor argintii. Regatul spinilor si al trandafirilor (Vol. 4) – HC PDF scrisa de autorul Sarah J. Maas in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura RAO in limba Romana, are 760 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

75 Lei
Pretul cartii Regatul flacarilor argintii. Regatul spinilor si al trandafirilor (Vol. 4) – HC este de aproximativ 75lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Regatul flacarilor argintii. Regatul spinilor si al trandafirilor (Vol. 4) – HC

Nesta Archeron a fost intotdeauna mandra, iute la manie si neiertatoare. Din clipa in care a fost fortata sa intre in Cazan si sa devina Mare Spiridus, s-a zbatut sa isi gaseasca locul in lumea stranie in care este nevoita sa traiasca. Ea nu poate sa depaseasca ororile razboiului cu Hybernul si sa uite tot ce a pierdut in acele momente.

Cassian este cel care ii provoaca furia mai mult decat oricine. Dar razboinicul cu un rol important in regatul lui Rhysand si al lui Feyre ii starneste mult mai multe trairi. intre ei e o flacara ce nu poate fi negata. Aceasta arde tot mai puternic pe masura ce petrec mai mult timp impreuna.

Reginele umane formeaza o alianta ce ameninta fragila pace stabilita cu greu. Cheia destabilizarii acestei forte ar putea fi curajul Nestei si al lui Cassian de a infrunta trecutul care inca ii banuie.

intr-o lume parjolita de razboi si coplesita de incertitudine, Nesta si Cassian au de luptat cu monstrii dinauntrul lor si cu cei din lumea exterioara, cautand in acelasi timp acceptare si vindecare unul in bratele celuilalt.

ISBN: 9786060066545

Carti scrise de Sarah J. Maas

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Sarah J. Maas sau din categoria Fantasy si SF.
Autor(i): Sarah J. Maas
Traducator(i):
Cod: 9786060066545
Editura: RAO
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 760
Coperta: Hardcover
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Fantasy si SF

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Sarah J. Maas. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 75lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 760 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.