Puterea tunetului (Vol.26) PDF

5/5
Autor: Erin Hunter
ISBN: 9786067961263
Editura: Galaxia Copiilor
Vezi cartea Puterea tunetului (Vol.26) PDF scrisa de autorul Erin Hunter in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Galaxia Copiilor in limba Romana, are 336 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

42.9 Lei
Pretul cartii Puterea tunetului (Vol.26) este de aproximativ 42.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Puterea tunetului (Vol.26)

A doua parte a aventurilor din seria prequel Zorii clanurilorFanii Pisicilor Razboinice sunt invitati sa isi continue calatoria in trecutul fascinant al personajelor preferate

Dupa prima serie, Noua profetie, Puterea celor trei si Sub semnul stelelor, autoarele reunite sub pseudonimul Erin Hunter fac un salt in trecutul pisicilor din salbaticie. Noua serie Zorii clanurilor le dezvaluie astfel cititorilor cum s-au format clanurile, cum si-au construit ascensiunea eroii legendari si cum se prefigureaza destinul generatiilor viitoare de pisici.in adierea noptii, sub sclipirile stelelor indepartate, pisicile din munti, cele din mlastina, cele din padure si cele fara clan se confrunta cu tot soiul de provocari, de la foamete la lupte pentru putere. Grupul din munti se divizeaza pe fondul unor conflicte recurente. Pisoiul pe nume Tunet se vede prins la mijloc in aceasta confruntare. Ce alegere va face?

„Vei face totul cum se cuvine. stiu ca asa vei face, cand va veni timpul.”

ISBN: 9786067961263

Carti scrise de Erin Hunter

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Erin Hunter sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Autor(i): Erin Hunter
Traducator(i):
Cod: 9786067961263
Editura: Galaxia Copiilor
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 336
Coperta: Paperback
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Erin Hunter. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 42.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 336 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.