Puf de papadie – HC PDF

5/5
Autor: Corneliu Fotea
ISBN: 9786060863014
Editura: Arthur
Vezi cartea Puf de papadie – HC PDF scrisa de autorul Corneliu Fotea in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Arthur in limba Romana, are 72 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

32.62 Lei
Pretul cartii Puf de papadie – HC este de aproximativ 32.62lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Puf de papadie – HC

Puf de papadie ar vrea sa rastoarne rostul ostenilor si sa le transforme vrajmasia in omenie


in tara Campiei de Aur, razboiul e o forma de viata. Oaste dupa oaste o ataca neincetat, de nu-i mai poate trece nimeni hotarele. in valtoarea sagetilor isi face aparitia un copil cu parul blond in ai carui ochi mari e cuprinsa toata blandetea din lume: Puf de papadie ar vrea sa rastoarne rostul ostenilor si sa le transforme vrajmasia in omenie. Macar de ar gasi arma speciala care poate inmuia inimile razboinice.

„Tare greu mai era pe-atunci sa stea pacea cat veacul. Ca unora le-ardea talpa sa bata tari si mari cu tolba plina de sageti purtatoare de moarte. Asa se face ca un neam vecin cu tara de care va spun cauta mereu pricina de razboi: ba ca zidurile lor ar umbri ogoarele din preajma, ba ca soarele sta prea mult la ei si din pricina zidurilor apune mai devreme la ceilalti si cate si mai cate. si, pe-atunci, razboaiele tineau cat o viata de om, ba si mai mult.”

ISBN: 9786060863014

Carti scrise de Corneliu Fotea

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Corneliu Fotea sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Autor(i): Corneliu Fotea
Traducator(i):
Cod: 9786060863014
Editura: Arthur
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 72
Coperta: Paperback
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Corneliu Fotea. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 32.62lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 72 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.