Psihologia comunicarii. Teorii si metode. Editia a II-a PDF

5/5
Autor: Jean-Claude Abric
ISBN: 9789734688302
Editura: Polirom
Vezi cartea Psihologia comunicarii. Teorii si metode. Editia a II-a PDF scrisa de autorul Jean-Claude Abric in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in ianuarie 2022 de catre editura Polirom in limba Romana, are 192 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

34.95 Lei
Pretul cartii Psihologia comunicarii. Teorii si metode. Editia a II-a este de aproximativ 34.95lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Psihologia comunicarii. Teorii si metode. Editia a II-a

Conceputa in termeni simpli si accesibili, noua editie, revazuta si adaugita, a Psihologiei comunicarii prezinta diferite teorii aplicabile comunicarii umane, precum si tehnicile ce decurg din acestea. Pornind de la ideea ca orice comunicare este, inainte de toate, o interactiune, autorul dezvolta urmatoarele teme: factorii generali care intervin in situatiile de comunicare; comunicarea interindividuala, necesitatea unei ascultari atente si modelele circumscrise interviului; abordarile experimentale ale fenomenelor de grup; dinamica proprie comunicarii in grup, observarea si dirijarea instruirilor in grup; relatiile dintre comunicare si influenta sociala: conformismul, inovatia, rolul minoritatilor si al majoritatilor. Avem in fata o carte de initiere in psihologia sociala a comunicarii, in cadrul careia teoria si metodologia sunt strans legate, garantand astfel o abordare riguroasa a situatiilor de comunicare, ce nu exclude implicatiile practice.

ISBN: 9789734688302

Carti scrise de Jean-Claude Abric

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Jean-Claude Abric sau din categoria stiinte umaniste.
Autor(i): Jean-Claude Abric
Traducator(i):
Cod: 9789734688302
Editura: Polirom
Limba: Romana
Anul aparitiei: ianuarie 2022
Numar pagini: 192
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: stiinte umaniste

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Jean-Claude Abric. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in ianuarie 2022. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 34.95lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 192 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.