Proprietatea intelectuala. Legislatie, jurisprudenta si repere bibliografice (noiembrie 2021) PDF

5/5
Autor: Ciprian Raul Romitan, Viorel Ros
ISBN: 9786063909320
Editura: Universul Juridic
Vezi cartea Proprietatea intelectuala. Legislatie, jurisprudenta si repere bibliografice (noiembrie 2021) PDF scrisa de autorul Ciprian Raul Romitan, Viorel Ros in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Universul Juridic in limba Romana, are 488 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

40.72 Lei
Pretul cartii Proprietatea intelectuala. Legislatie, jurisprudenta si repere bibliografice (noiembrie 2021) este de aproximativ 40.72lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Proprietatea intelectuala. Legislatie, jurisprudenta si repere bibliografice (noiembrie 2021)

Publicata cu avizul Asociatiei stiintifice de Dreptul Proprietatii Intelectuale, ingrijita de prof. univ. dr. Viorel Ros ( presedinte al ASDPI) si lector univ. dr. Ciprian Raul Romitan ( vicepresedinte al ASDPI), editia a 4-a ( revizuita) a culegerii – Proprietatea intelectuala. Legislatie, jurisprudenta si repere bibliografice: noiembrie 2021 – cuprinde principalele 22 acte normative care reglementeaza domeniul proprietatii intelectuale (precum si numeroase extrase relevante din legi incidente), asigurand astfel o buna cunoastere a acestuia.

Mai mult, prin includerea unui numar semnificativ de spete atent selectate, repere bibliografice utile, trimiteri la decizii ORDA si la hotarari arbitrale relevante, volumul Proprietatea intelectuala. Legislatie, jurisprudenta si repere bibliografice: noiembrie 2021 constituie un instrument eficient si usor de utilizat de catre practicieni, dar si de catre publicul larg.

ISBN: 9786063909320

Carti scrise de Ciprian Raul Romitan, Viorel Ros

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Ciprian Raul Romitan, Viorel Ros sau din categoria Drept si legislatie.
Autor(i): Ciprian Raul Romitan, Viorel Ros
Traducator(i):
Cod: 9786063909320
Editura: Universul Juridic
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 488
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Drept si legislatie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Ciprian Raul Romitan, Viorel Ros. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 40.72lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 488 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.