Profetia (Vol. 4) PDF

5/5
Autor: Jennifer L. Armentrout
ISBN: 9786060880097
Editura: Leda
Vezi cartea Profetia (Vol. 4) PDF scrisa de autorul Jennifer L. Armentrout in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Leda in limba Romana, are 368 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

44.9 Lei
Pretul cartii Profetia (Vol. 4) este de aproximativ 44.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Profetia (Vol. 4)

ISTORIA SE REPETa… PREtUL TREBUIE PLaTIT… SFaRsITUL SE APROPIE, IAR PROFEtIA SE VA iMPLINI!

Seth nu si-a permis niciodata sa viseze la viitor. Acum insa este pe punctul de a avea totul alaturi de Josie: iubirea, o familie, un copil. Pe vecie. Tot ce sta intre el si aceasta viata minunata este cruzimea Titanilor. Daca o ajuta pe Josie sa-i inmormanteze – fara a-i ucide, o sarcina aproape imposibila pentru el –, ar putea sa capete tot ce isi doreste. Curand insa isi da seama ca, fiind zeu, alegerea pe care o va face ar putea transforma lumea intr-un loc mai bun sau, dimpotriva, mai rau. Luandu-se la lupta cu Titanii, Seth a pus in miscare, fara voia lui, forte malefice care ii silesc pe Olimpieni sa intre pe taramul muritorilor si sa restabileasca delicatul echilibru de forte, impiedicand lumea sa se naruie.

inmormantarea Titanilor este prioritatea lui Josie. La urma urmei, pentru asta s-a nascut. Din nefericire, planurile pe care tatal ei, Apollo, le-a ticluit pentru a-i da o mana de ajutor nu sunt deloc simple, iar viitorul e cum nu se poate mai sumbru pentru Josie si Seth. Luptele dintre puri si semipuri sunt mai aprige ca niciodata, iar pericolul care ii pandeste pe cei doi indragostiti sporeste de la o clipa la alta. Josie stie ca sansele lor de a reusi sunt infime, iar daca dau gres, ar putea sa piarda totul. Este insa constienta ca acum nu lupta doar pentru ea insasi – lupta pentru barbatul pe care il iubeste, pentru viitorul lor, pentru o lume mai buna si mai sigura. Totusi, pentru a castiga acest razboi cumplit, Josie si Seth trebuie sa faca sacrificiul suprem.

ISBN: 9786060880097

Carti scrise de Jennifer L. Armentrout

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Jennifer L. Armentrout sau din categoria Fantasy si SF.
Autor(i): Jennifer L. Armentrout
Traducator(i):
Cod: 9786060880097
Editura: Leda
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 368
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Fantasy si SF

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Jennifer L. Armentrout. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 44.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 368 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.