Printesa pentru totdeauna. Cronicile Rosewood (Vol.4) PDF

5/5
Autor: Connie Glynn
ISBN: 9786063378768
Editura: Litera
Vezi cartea Printesa pentru totdeauna. Cronicile Rosewood (Vol.4) PDF scrisa de autorul Connie Glynn in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Litera in limba Romana, are 352 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

49.9 Lei
Pretul cartii Printesa pentru totdeauna. Cronicile Rosewood (Vol.4) este de aproximativ 49.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Printesa pentru totdeauna. Cronicile Rosewood (Vol.4)

Au trecut mai bine de doi ani de cand Lottie a ajuns la internatul exclusivist Rosewood Hall si a preluat rolul de printesa de Maradova pentru a o proteja pe adevarata printesa, Ellie. Cele doua adolescente au reusit sa scape cu bine pana acum de actiunile diabolice ale organizatiei secrete Leviathan, iar Lottie incepe sa-si dea seama ca trebuie sa existe o legatura periculoasa intre Leviathan si familia regala. Ce rol joaca, in realitate, garda ei de corp, Jamie? si ce secret ascunde regele Maradovei, tatal printesei? Lottie si Ellie nu pot decat spera ca dezvaluirile nu le vor distruge prietenia…

O poveste fermecatoare despre prietenie, devotament si curajul de a fi tu insuti intr-o lume in care printesele nu sunt ce par a fi, iar magia basmului se regaseste acolo unde te astepti mai putin.

ISBN: 9786063378768

Carti scrise de Connie Glynn

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Connie Glynn sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Autor(i): Connie Glynn
Traducator(i):
Cod: 9786063378768
Editura: Litera
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 352
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Connie Glynn. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 49.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 352 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.