Presedintii americani… Marile secrete ale presedintilor americani PDF

5/5
Autor: Jakob van Eriksson
ISBN: 9786069018842
Editura: Neverland
Vezi cartea Presedintii americani… Marile secrete ale presedintilor americani PDF scrisa de autorul Jakob van Eriksson in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Neverland in limba Romana, are 208 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

23.2 Lei
Pretul cartii Presedintii americani… Marile secrete ale presedintilor americani este de aproximativ 23.2lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Presedintii americani… Marile secrete ale presedintilor americani

Autor(i): Jakob van Eriksson
Traducator(i):
Cod: 9786069018842
Editura: Neverland
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 208
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri

Casa Alba reprezinta mai mult de doua secole de istorie prezidentiala, care se putea incheia pe 11 septembrie 2001 daca un al patrulea avion deturnat de teroristi ar fi lovit-o. George Washington, Parintele Fondator si primul mare mason al Americii, nu a locuit insa niciodata aici. Despre el raman povestile legate de ciudatele sale proteze dentare si alte legende despre personajul pe care un medic nebun a vrut sa-l transforme in zombie…

Cu ocazia primirii a 49 de laureati ai Premiului Nobel, in anul 1962, John Fitzgerald Kennedy a facut o referire la Thomas Jefferson si la acei savanti spunand: „Cred ca aceasta adunare este cea mai extraordinara colectie de talente si de cunostinte umane care a fost vreodata adunata in Casa Alba, cu exceptia posibila a momentelor cand Thomas Jefferson lua masa de unul singur”…

Abraham Lincoln nu si-a putut incheia mandatul prezidential, dar, in urma lui, raman nu doar misterele unui asasinat ci si cele ale unei biografii controversate. Cat il priveste pe Theodore „Teddy Bear” Roosevelt, poate fi evocata „viata epuizanta” a unui „cowboy scolit”, care a ramas chior dupa un meci de box disputat chiar la Casa Alba, acesta fiind locul de unde varul sau, Franklin Delano Roosevelt, l-a batut pe Hitler stand in caruciorul pe rotile.

Tot aici au locuit Harry S. Truman, omul care a luat decizia folosirii bombelor atomice, Dwight David Eisenhower (marele soldat „Ike”) sau Richard Nixon, singurul presedinte american care a fost obligat sa-si dea demisia (dupa Afacerea Watergate).

in schimb, Bill Clinton, protagonistul celor mai celebre scene de amor din Biroul Oval, a scapat „cu basma curata”, desi acea rochie patata a Monicai Lewinski nu a putut fi spalata niciodata.

…si, totusi, unde s-a nascut Barack Hussein Obama?!?

ISBN: 9786069018842

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Jakob van Eriksson sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.
Cartea a fost scrisa de catre Jakob van Eriksson. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 23.2lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 208 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.